Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Zwolle

Vincent Hartman Fotografie Zwolle

 

De fotograaf van Vincent Hartman Fotografie uit Zwolle maakt al sinds begin negentiger jaren prachtige bruidsreportages. De kleurenfoto’s werden door een vaklab afgedrukt, de zwart-wit foto’s kwamen uit eigen doka. Inmidels werkt de trouwfotograaf volledig digitaal en worden de trouwalbums volledig digitaal opgemaakt en gemaakt bij een vaklab in Limburg. Voor een trouwreportage hebben fotograaf en bruidspaar elkaar al meermalen ontmoet. De eerste kennismaking is altijd in de fotostudio in het landelijk gebied dichtbij Zwolle. Daarna worden lokaties bekeken en wordt een aantal weken voor de trouwdag het programma gedetailleerd doorgesproken. De fotograaf werkt tegenwoordig veel voor reclame en communicastie bureau’s en is gewend conceptmatig te werken. De aanpak voor een bruidsreportage is dan ook grondiger dan te doen gebruikelijk. De sfeer en stijl wordt aangepast aan het bruidspaar en hier worden lokaties bijgezocht. Groot voordeel van deze aanpak is dat bruidspaar en fotograaf elkaar al meermalen ontmoet hebben voorafgaand aan de trouwdag zelf en dit zorgd voor een bijzonder relaxte sfeer.

 

Fotostudio Zwolle

 

Afgezien van bruidsreportages en familiefoto’s is de fotograaf van StudioVHF gespecialiseerd in productfotografie en interieurfotografie en zijn foto’s van hem te zien in enkele lokale bladen en enkele landelijke vakbladen. In de fotostudio is alles aanwezig voor het fotograferen van groepen tot 15 personen en middelgrote producten. De studio beschikt over een vaste rondwand en diverse papieren achtergronden. Voor kleine produkten zolas sierraden en kleine onderdelen wordt gebruik gemaakt van een speciale opnametafel. De studio heeft een goed verlichtte plek voor hairstyling en visagie met hoogte instelbare kappersstoel, visagiekruken grote spiegel. In de studio worden o.a. de catalogie van een jassenfabrikant gefotografeerd maar ook: stoelen, electronica, zeep, sieraden etc. 

 

Interieurfotografie

 

Door heel Nederland worden interieurs gefotografeerd in opdracht van interieurbouwers, (project)inrichters, woningbouwverenigingen, architecten en enkele vastgoed eigenaren. Interieurfotografie is net als productfotografie een technisch uitdagende tak van de fotografie. Er zijn doorgaans grote contrastverschillen door binnenvallend licht van buiten en kunstlicht binnen. Bovendien hebben al deze lichtbronnen een andere kleur. Bij het fotograferen van interieurs en producten wordt er rekening gehouden met lijnen en verhoudingen en worden convergerende en divergerende lijnen voorkomen.

https://www.studiovhf.com/fotograaf-zwolle