Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Vliegen en wespenvangers

Wespen zijn enorm vervelend, soms agressief en tot steken in staat. Vaak komen wespen op eten, etensrestjes, ijsjes, prullenbakken en eigenlijk op alles af wat met eten te maken heeft. Wespen zijn net als muggen erg vervelend en deze wil je dan ook het liefst zo snel mogelijk weg hebben. Er zijn tegenwoordig speciale wespenvangers. Deze wespenvangers hebben als eigenschap om de wesp zowel aan te trekken als te elimineren. Aangetrokken worden ze door UV lampen, lokvloeistof en eventueel aanzuiging. Het elimineren van de wespen kan aan de hand van een elektrisch rooster, zodra ze hier tegenaan vliegen worden ze geëlektrocuteerd en zo uitgeschakeld. Een andere mogelijkheid is om ze te vangen via een Kleefplaat. Hier worden ze als het ware aan vastgekleefd zodat ze niet meer weg kunnen. De wespen komen vervolgens in een opvangbakje terecht, deze is vaak gemakkelijk te verwijderen om te legen en schoon te houden.

Wat zijn de verschillen tussen elektrische en kleef vliegapparaten

Elektrische vliegapparaten werken zoals de naam al zegt met elektriciteit. Aan de hand van een spanningsboog die vaak aanwezig is bij een elektrische vliegenvanger worden de vliegen en of wespen geëlimineerd. Dit gaat snel en efficiënt. Vliegenvanger met kleefplaat werkt iets anders. Vaak wordt hier geen gebruik gemaakt van elektriciteit maar wel van UV-licht of aanzuiging. Aan de hand van het UV licht worden de vliegen naar het apparaat toegetrokken. UV licht zit ook vaak bij Elektrische vliegenvangers inbegrepen. Het significante verschilt zit hem dan ook echt in dat de elektrische met spanningsboog werkt en de andere vliegenvanger met kleefplaat. Het verschil zit hem dus in het elimineren van de vlieg of wesp.

Wespenvangers Aanbiedingen

Het wespenseizoen

In het wespenseizoen zijn er vaak meer wespen dan in de seizoenen daarbuiten. De maanden Juni, Juli en Augustus zijn echte wespenseizoenen. In de maanden daarvoor maken de wespen hun wespennest gereed en in de zomermaanden vliegen ze uit om voedsel te halen. Ook de hitte bevordert het aantal wespen en in warme zomers zul je vanzelfsprekend ook meer wespen zien. Om deze Wespen te Bestrijden zijn er veel mogelijkheden. Denk aan Wespenvangers.