Thuisveiligheidstips van een dief

Thuisveiligheidstips van een dief

Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat je huis veilig is. Waarom zou u geen advies nemen van de mensen die proberen binnen te komen? Slotenmaker Den  Haag legt uit.

Opsluiten

Dieven hebben toegegeven dat open ramen en deuren gewoon te moeilijk zijn om te laten liggen. Onthoud ook dat een gesloten deur niets betekent als een reservesleutel op een voor de hand liggende plaats “verborgen” is bij de voordeur. Het is veel beter om een ​​reservesleutel achter te laten bij een vertrouwde vriend of buurman, zodat een crimineel geen gemakkelijke toegang heeft.

Landschap voor beveiliging

Inbrekers bekennen dat terwijl grote hagen privacy kunnen bieden, ze je tuin ook een van de gemakkelijkste plaatsen maken voor een inbreker om zich te verstoppen. Stel je tuin strategisch in om het er mooi uit te laten zien, maar niet verwelkomend voor inbrekers. Zorg ervoor dat je vanuit je raam een ​​volledig beeld hebt van je tuin om te voorkomen dat iemand probeert je huis binnen te komen zonder gezien te worden. Wees voorzichtig dat je geen bomen hebt die gemakkelijk kunnen worden beklommen om je huis binnen te komen. Het landschap moet ook goed worden onderhouden. Als u ongemaaid gras en overgroeide hagen hebt, zal uw huis leeg lijken wat een inbreker kan aantrekken.

Unieke schuilplaatsen

Het lijkt misschien een goed idee om dingen in je sokkenlade te verbergen, of in een lege doos met granen, of in de vriezer, maar professionele inbrekers weten heel goed dat deze worden gebruikt als schuilplaatsen. Hoewel deze lijken op grote schuilplaatsen, erkennen inbrekers dat ze meestal een van de eerste gebieden zijn waar ze zullen uitzien. Overweeg de aanschaf van een echte kluis of een kluisje. Wetende dat uw waardevolle spullen altijd worden beschermd onder slot en sleutel zal uw zorgen verlichten.

Buitenverlichting

Gebruik bewegingsdetectie verlichting in uw tuin. Het is moeilijk om ongezien een huis binnen te komen wanneer schijnwerpers worden ingeschakeld zodra u het pand betreedt. Gebruik grind op je pad of oprit, zodat niemand kan voorkomen dat hij wordt gehoord wanneer hij in de buurt van het huis komt. Inbrekers geven toe dat dit vaak genoeg is om hen af ​​te schrikken, omdat het het risico om gepakt te worden verhoogt.

Installeer een huisbeveiligingsalarm

Een van de beste manieren om een ​​dief af te schrikken is als hij ziet dat je een huisbeveiligingssysteem hebt. Dit vergroot hun kans om gepakt te worden enorm en de meeste inbrekers bekennen dat ze niet over de kennis beschikken of weten hoe ze uit te schakelen. Plaats uw huisveiligheidssticker op uw raam en hang uw veiligheidsbord in uw voortuin.

 

Om jezelf tegen inbrekers te beschermen, moet je soms denken als een inbreker. Het hebben van een huisbeveiligingssysteem zal je veiliger maken en zelfs de dapperste dieven afschrikken.

Volg de link voor info : link