Vertrouwenspact
Image default
Bedrijven

Taxatie bedrijfspand

Taxatie bedrijfspand, voor de beste verkoop

De redenen voor een taxatie bedrijfspand kunnen verschillend zijn. Wellicht is uw bedrijf gegroeid en wordt het tijd om naar een grotere ruimte te verhuizen. Of in het ergste geval houdt uw bedrijf op met bestaan en is het kantoorgebouw of de kantoorruimte niet meer nodig. Wanneer u het pand moet verkopen, dan is een goede taxatie bedrijfspand belangrijk. Als u het verkoopt wilt u er het liefst een goede prijs voor. In dat geval moet uw ruimte op waarde geschat worden en hier zoekt u zonder twijfel een professional voor. Via De Bedrijfsmakelaar komt u in contact met een groep gecertificeerde taxateurs die over alle kennis en ervaring beschikken voor een goede uitvoering van de taxatie bedrijfspand. Wij vinden voor u een of meer mensen die werkzaam zijn in uw regio. Voor een acceptabele prijs taxeren zij de ruimte op een kundige manier. Aanmelden voor een taxatie bedrijfspand kan u doen via de website www.debedrijfsmakelaar.nl. Door een online formulier in te vullen en naar ons op te sturen komt uw aanvraag bij ons terecht. Vul alle gegevens zo compleet en juist mogelijk in zodat wij werkelijk de juiste gegevens in bezit hebben en op basis daarvan ook de juiste persoon selecteren die bij u langs komt voor het taxeren. Zodra wij deze binnen sturen wij uw aanvraag door naar de aangesloten partners in de buurt. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een prijsopgaaf van deze personen. Uiteindelijk is het aan u om te bepalen door wie u de taxatie bedrijfspand laat uitvoeren. Door deze mensen via ons te selecteren weet u zeker dat u te maken krijgt met kenners. Mensen die beschikken over voldoende ervaring met de omgeving om te weten hoe zij uw pand op waarde moeten schatten. Door deze selectie aan ons over te laten, scheelt dat u al een hoop zoekwerk naar de juiste professional.

De beste partij voor een taxatie bedrijfspand

Wij begrijpen hoe belangrijk en essentieel een taxatie bedrijfspand voor u is. Voor ons is er geen onderscheid in de reden. Denkt u niet er veel bij na of het gaat om de aan- of verkoop, het bepalen van de verhuurprijs, of het maken van de jaarrekening. Voor u zoeken wij iemand die op betrouwbare wijze het taxeren kan doen en die voldoet aan de volgende eisen:

  • onafhankelijke en gecertificeerde BOG taxateurs
  • erkend door bekende banken en kredietinstellingen in Nederland
  • landelijke dekking, wij vinden zeker een taxateur uit uw regio

Onderschat de uitvoering en resultaten van een taxatie bedrijfspand niet. Deze kunnen namelijk behoorlijke invloed hebben op de verkoop of verhuur van de ruimte. Daarom is het belangrijk dat dit op de correcte wijze wordt uitgevoerd zodat u geen stappen misloopt door een verkeerde taxatiewaarde. Dat zou namelijk zonde zijn en dat is iets wat behoorlijke gevolgen heeft. Het kan voor iemand die onbekend is met de verkoop van een ruimte een hele zoektocht zijn om een geschikt persoon te vinden voor een taxatie bedrijfspand. Er spelen veel factoren mee in het opmaken van een goed taxatierapport. Het is niet alleen het pand, maar ook andere invloeden. In geval van een bedrijfsruimte is een dergelijk rapport ook een verplichting en er kan veel vanaf hangen wat betreft de toekomst van het bedrijf. Ten slotte heeft u te maken met kosten, geld en de verkoop. Een goede afhandeling van deze procedure is essentieel voor het verdere verloop ervan. Daarom wordt er ook naar de volgende factoren gekeken bij een taxatie bedrijfspand:

  • woonomgeving
  • staat van onderhoud
  • inhoud
  • grootte

Voor een kantoor moet er ook rekening gehouden worden met andere zaken die andere bedrijven willen weten als zij de ruimte overnemen. Zo moeten bedrijven weten of het goed bereikbaar is en of er genoeg parkeergelegenheid is. Daarnaast speelt de ligging ook een rol en de uitstraling van het pand. Per bedrijf is het verschillend wat hun eisen zijn, maar voor de verkopende organisatie is dan een goede taxatie bedrijfspand van groot belang.

Voldoende kennis over kantoorpanden

Voor een dergelijke taxatie bedrijfspand moet ook niet de eerste de beste ingezet worden. De Bedrijfsmakelaar begrijpt dat maar al te goed en heeft daarom een groot bestand bijeen verzameld die ingezet kan worden. Alle partners uit het bestand zijn erkend, onafhankelijk en gecertificeerd. Met het onafhankelijke wil dus zeggen dat ze geen belangen hebben in de uiteindelijke resultaten van het taxatierapport. Een goede taxateur heeft geen belangen bij het taxeren van een gebouw. Deze kan met een objectief oog naar het geheel kijken en beoordelen wat de nadelen en voordelen zijn van het pand. Als er sprake is van uw pand, dan is het prettig om te weten dat het rapport geheel objectief samengesteld is. Doe daarom uw aanvraag via debedrijfsmakelaar.nl. Vul het aanvraagformulier in als uw kantoor beoordeeld moet worden door een goede taxateur. Onthoud dat u uiteindelijk nog het laatste woord heeft. U stuurt uw aanvraag op en wij sturen deze door naar de deskundigen die werkzaam zijn in uw regio. Op die manier heeft u direct alle professionals bij elkaar, waaruit u kan kiezen. Ook zij ontvangen uw aanvraag en wachten niet al te lang met het versturen van een prijsopgave. Op basis van deze prijsopgave en de informatie over het bedrijf, kiest u de geschikte deskundige uit die aan de slag kan met de taxatie bedrijfspand. Ook als u gewoon wilt weten wat de huidige waarde is van uw pand, dan mag u onze hulp in roepen.

Volg de link voor info : link