Vertrouwenspact
Image default
Cadeau

Een wonderlijk geboorte cadeau

Geboorte cadeau

Gaat u binnenkort op kraamvisite en zoekt u hiervoor een leuk ontroerend geboorte cadeau? Bestel dan een van de vele artikelen op www.babykadowinkel.nl. Deze webshop verkoopt allerlei artikelen die gepast zijn om te geven wanneer een baby geboren is. Kopen via internet is ideaal aangezien u op uw gemak kan snuffelen naar een lieve knuffel of origineel doekje. Hier vindt u wellicht babyspullen waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. Verder richten wij ons niet alleen maar tot het pasgeboren kindje zelf, maar ook op de familie er om heen. Perfect als u bijvoorbeeld mensen het nieuws wilt vertellen dat u zwanger bent en dit op een originele manier wilt verkondigen. Een geboorte cadeau is daarom op meerdere manieren verdeeld op onze website. Op de webshop staan ze gegroepeerd per artikelsoort:

 • Boeken
 • Mutsjes
 • Slofjes
 • Kleding
 • Knuffel- & labeldoekjes
 • Knuffels

Naast deze categorieën zijn er nog meer ideeën voor een geboorte cadeau. Bij ons is het niet moeilijk een geboorte cadeau te vinden. Het is zelfs mogelijk deze persoonlijker te maken door een naam erop te laten verwerken. Dit wordt veel gedaan bij doekjes en klompjes, maar dat kan natuurlijk ook bij andere artikelen. Naast namen kan u ook andere teksten op een cadeau laten borduren. Op deze manier wordt het geboorte cadeau niet alleen persoonlijk voor het kind zelf maar ook van de persoon die het geeft. Voor iedereen is een goed geboorte cadeau te vinden. Ook voor de aanstaande moeder die ongetwijfeld te maken heeft met ontzettend veel verandering. Niets is fijner dan gepaste spullen in huis te hebben die haar de gehele zwangerschap door begeleiden. Bij een geboorte cadeau denken we namelijk snel aan de baby, maar ook de ouders hebben spullen nodig om zichzelf en het kindje te onderhouden. Hier houdt babykadowinkel.nl rekening mee. Kijk maar naar hun uitgebreide assortiment aan kraamcadeaus op deze geweldige webshop.

Een wonderlijk geboorte cadeau

De producten van de babykadowinkel.nl zijn onder meer verdeeld in de volgende grote categorieën:

 • Zwanger-kado
 • Baby Meisje Kado
 • Baby Jongen Kado
 • Tweeling Kado
 • Broertje & Zusje Cadeau

Naast deze groepen zijn er presentjes voor Papa & Mama, Opa & Oma, Oom & Tante, Peter & Meter. Ook is het mogelijk zelf een pakket samen te stellen en dit zo te laten leveren. Als u kijkt onder ‘Zwanger-Kado’ dan zijn de artikelen ook weer onderverdeeld in speelgoed, maar ook boeken, kleding en verzorgingsproducten. Indien het u moeilijk vindt of het te veel werk is om een geschikt geboorte cadeau te vinden, dan kan u ook kiezen voor een kant-en-klaar pakket. Ook hiervoor zijn weer verschillende samenstellingen. De webshop houdt van afwisseling en laat dit zien door zijn uitgebreide assortiment. Kies een type geboorte cadeau uit en er komen allerlei variaties tevoorschijn waaruit u kan kiezen. Of u nou veel of weinig te besteden heeft, iedereen kan met een origineel cadeau aankomen op kraamvisite of tijdens een babyshower. Dankzij de babykadowinkel.nl steelt u de show met uw prachtige geboorte cadeau. Vaak is het een hele klus om een geboorte cadeau te vinden. Meestal is het een risico dat iemand anders net zo’n soort artikel heeft gekocht. Van sommige dingen kunnen kersverse ouders en pasgeboren baby’s niet genoeg van krijgen. Voorbeelden van dit soort artikelen zijn:

 • dekentjes
 • slofjes
 • rompertjes
 • slab & spuugdoekjes
 • knuffel & labeldoekjes

Op het oog lijken dit hele eenvoudige spullen. Maar met de mogelijkheden van de Babykadowinkel worden deze omgetoverd tot wonderlijke materialen. Door er een leuke tekst erop te laten borduren wordt het al heel eigen. Daarnaast heeft u door de webshop meteen een goed overzicht van wat er te koop is. Op deze manier kan u toch een origineel geboorte cadeau kopen. Ook al lijkt het op wat eerder is gegeven, de originaliteit zit hem in de details.

Extra aandacht voor de bestelling

Bestel daarom niet zomaar een geboorte cadeau op onze webshop. Kijk ook naar de andere mogelijkheden die wij aanbieden. De artikelen kunnen op diverse wijzen verpakt worden. Zo kan u ook een mooie mand of doos selecteren waarin u het wilt verpakken. Daarnaast worden er ook suggesties gegeven waarmee u het kan aanvullen. Wij verkopen diverse kleine spullen waarmee u een mand kan aanvullen die handig van pas komen bij een pasgeboren baby. Als u een boek wilt geven, dan kan u hiervoor een mooie mand uitkiezen met daarbij nog een flesje lotion, luiers en mooie opgerolde dekentjes of handdoekjes. Voor u het weet heeft u een fantastisch pakket helemaal zelf samengesteld. Indien u graag wilt dat wij het artikel feestelijk voor u inpakken dan doen wij hier altijd kleinigheidjes bij:

 • een pamper luiertje nr. 3 (4-9 kg)
 • gastenzeepje
 • zakje met chocolade dragees

Indien gewenst doen we hier nog een kaartje erbij. De tekst mag u zelf doorgeven aan ons en wij zorgen ervoor dat dit op het kaartjes staat. Hoe u gebruik kan maken van deze inpakservice staat allemaal beschreven op de website. In principe is alles te volgen als u het artikel wilt bestellen. Bestellingen verlopen zeer eenvoudig en snel. Mocht u toch vragen hierover hebben dan kan u alle informatie teruglezen op de website zelf. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen. Levertijden zijn afhankelijk van het artikel. Er staat daarom altijd genoteerd wat de verwachte levertijd is bij het product zelf.

Volg de link voor info : link