Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Hotel Hengelo

De zoektocht naar hotel Hengelo

Mijn vrouw en ik zijn binnenkort 25 jaar getrouwd en we wonen al geruime tijd in het buitenland. Oorspronkelijke kom ik uit de omgeving van Twente en om ons jubileum te vieren zoeken we een hotel in deze omgeving. We zoeken naar een hotel Hengelo om verschillende locaties te kunnen overwegen. We werden in der tijd verliefd op elkaar in deze omgeving, dus in een hotel Hengelo willen we deze onvergetelijke tijd terughalen. Er zijn veel verschillende aanbieders in deze omgeving, maar wij willen iets speciaals; geen modern hotel, geen hotel die overal zou kunnen staan en ook zeker geen armoedig hotel. Het moet een prachtig hotel Hengelo zijn waar we ons jubileum optimaal kunnen vieren. Onze liefde is groot gebleven en wonen nu dus al een tijdje in Frankrijk. Hier hebben we met zijn tweeën een bedrijf opgestart en deze loopt al jaren goed. Het is alweer 20 jaar geleden dat deze overstap is gemaakt en we hebben hier nog nooit spijt van gehad. We missen, vooral nu we ouder worden, de Twentse nuchterheid en deze prachtige omgeving. Als je ouder wordt sta je steeds meer stil bij hoe het was en wat dat heeft betekend. We komen een aantal keer per jaar wel terug om familie te bezoeken en dat vinden altijd prachtig. In Frankrijk is het zeker ook mooi en daar genieten we van andere dingen. De terugkeer naar Nederlands is altijd fijn en daarom zoeken we voor deze gelegenheid ook een hotel Hengelo. Puntsgewijs moet het hotel aan de volgende eisen voldoen:

  • het hotel Hengelo moet een gebouw zijn met historie
  • mooie kamers of suites met goede bedden
  • het moet meer dan een hotel alleen zijn

Voor ons is de omgeving waar we naartoe gaan natuurlijk al bekend. We zijn alleen niet gewend om hier hotels op te zoeken en dat is een hele nieuwe wereld voor ons. We hadden niet begrepen dat er zoveel hotels zijn in deze omgeving en de zoektocht was moeilijker dan verwacht. We hebben duidelijke eisen aan ons verblijf, dus er vallen in ieder geval genoeg hotels af. Dit verblijf is voor ons een moment van terugblikken, maar ook van vooruit kijken. Dit hele plaatje moet geweldig zijn en dat bieden wat we willen. Een romantisch en stijlvol hotel met een stuk geschiedenis. Dit kun je als zoekopdracht aan google geven, maar dan komen de gekste dingen. Het is dus zeker geen makkelijke zoektocht.

Het perfecte hotel Hengelo

Onze zoektocht ging verder en we kregen al snel een selectie van een hotel Hengelo. Gelukkig bestaan er dusdanig goede websites zodat je een goed idee krijgt wat een hotel Hengelo kan bieden en hoe deze er uitziet. Dat is dan weer een positieve verandering van het internet tijdperk. We merken dat we veel waarde gaan hechten aan de websites en hiermee wordt het belang hiervan ook aangegeven. Wij wonen niet in de omgeving om te kunnen kijken bij een hotel Hengelo. We moeten het puur doen met de informatie die je van het internet kunt afhalen. Sommige hotels leken ons prima, maar als de site niet op orde was, dan gingen we weer verder zoeken. Naast een prachtig hotel Hengelo moet je ook gewoon een prachtige website hebben, anders haakt zeker 70 procent af om te reserveren. Een goede website moet naar ons idee aan de volgende zaken voldoen:

  • een prima lay-out
  • goede informatie over het hotel
  • duidelijke foto’s van het hotel Hengelo en haar kamers / suites
  • informatie over de omgeving

Een hotel Hengelo zoeken was een project op zichzelf en heeft ons een goede kijk gegeven op de mogelijke opties in deze omgeving. Uiteindelijk bleven er maar een paar over waarvan er maar één het best bij ons profiel past. Hotel ’t Lansink voldoet eigenlijk aan al onze eisen; het is een monumentaal pand, prachtige kamer / suites, prima website en duidelijke foto’s van het hotel. Het gebouw is een monumentaal pand en past daarom geweldig bij onze wensen. Het is vooral voor zo’n jubileum een prachtige plek om dat te vieren. Na enig aanvraag bij familie in de buurt waren we helemaal om. Iedereen is enthousiast over het hotel Hengelo en het reserveren van een suite kwam dan ook snel tot stand.

Absoluut een onvergetelijke ervaring

Er vielen ons bij het eerste telefonisch contact meteen een aantal zaken positief op; beleefd personeel met kennis, meedenken over bepaalde wensen van ons en ook informatie willen delen buiten het hotel Hengelo. In dit hotel Hengelo was het duidelijk dat het personeel erg behulpzaam is en kennis heeft over het hotel Hengelo en de omgeving van dit hotel. Ze gaven ons in Frankrijk een duidelijk beeld van wat we ongeveer konden verwachten en dat was voor ons dan ook doorslaggevend. Het is nu een week geleden dat we de reis richting Nederland hebben gehouden en ons 25 jarig jubileum hebben gevierd. Het was precies wat we er van voorgesteld hadden. We zijn teruggegaan in de tijd en plekken bezocht die 30 jaar geleden belangrijk voor ons waren. Ook is het heerlijk om ‘thuis’ te zijn en dat gevoel krijgen wij alleen in deze omgeving. Vanuit het hotel Hengelo konden we dit gevoel en deze terugkijk gemakkelijk realiseren. Tevens was de kwaliteit van het hotel van uitstekend niveau en absoluut naar onze maatstaven. We hebben ons drie nachten als prins en prinses gevoeld. Frankrijk is prachtig, maar de omgeving van de geboren liefde is onvervangbaar. We zullen dit nooit vergeten.

Volg de link voor info : link