Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Leemans milieu consultants

Met Leemans een schoner milieu

De Nederlandse grond heeft in de afgelopen eeuw nogal wat te verduren gehad. En dan hebben we het over een ander type milieuvervuiling dan bijvoorbeeld het dumpen van afval, zure regen of de uitstoot van koolstofdioxide. De mens heeft ook op een andere manier de grond vervuild, namelijk door het droppen van bommen. Uiteraard zijn de meeste hiervan afkomstig uit de Tweede Wereldoorlog. Leemans speciaalwerken is een bedrijf die gespecialiseerd is in het ontruimen en tot explosie brengen van deze gevaarlijke voorwerpen. Wij van Leemans streven naar schone grond, zuiver drinkwater en een duurzame bedrijfsvoering. Schroom daarom niet om bij een detectie van een gevaarlijk voorwerp zoals een nog niet geëxplodeerde bom of een oud vliegtuig met Leemans contact op te nemen.

Leemans milieu consultants

Gelukkig staat Leemans daar zeker niet alleen in. Ook de overheid en het hedendaagse bedrijfsleven willen graag een schoner milieu en daarom worden wij vaak ingehuurd als milieu consultants. Wat wij zoal kunnen betekenen:

 

  • het in kaart brengen van vervuilde stukken grond in de natuur. Een taak waar de overheid ons vaak voor vraagt
  • het controleren van bedrijven of de milieuvoorschriften, die immers steeds strenger worden, wel worden nageleefd.
  • we kunnen ook acute taken uitvoeren zoals saneren en verontreinigen

De adviseurs van Leemans nemen graag deze taken voor u uit handen en kijken dan samen met u naar de meest duurzame oplossing.

Neem gerust eens contact met ons op

Bent u als ondernemer ook erg benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van uw eigen milieuprotectie, neem dan eens contact met ons op. Dit kan gemakkelijk via onze site. U vindt hier het telefoonnummer en adres van onze vestiging in Vriezenveen. Ook kunt u ons even een mailtje sturen waarna onze medewerkers zo spoedig mogelijk een reactie zullen terug sturen.

Volg de link voor info : link