Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Relatiebureau

Op zoek naar een partner? Zoek hulp bij een professioneel relatiebureau!

Het gaat niet iedereen even makkelijk af: het vinden van een partner. Waar de één vrijwel nooit alleen is, kan het voor anderen juist heel moeilijk zijn om een geschikte partner te vinden. In dat geval kun je de hulp inroepen van een relatiebureau. Ik heb me een tijd geleden ingeschreven bij relatiebureau PUUR. Dit relatiebureau richt zich op een hele specifieke groep singles: ondernemende en zelfverzekerde singles van 30 jaar en ouder. Door mijn drukke baan is het voor mij soms lastig nieuwe mensen te ontmoeten, waardoor ik lange tijd single ben gebleven. Dit was erg lastig voor mij: hoewel ik gelukkig was, het me financieel aan niets ontbrak en ik veel voldoening haalde uit mijn werk miste ik toch iets. Ik heb wel eens een profiel aangemaakt op een datingsite, maar de weinige dates die daar uit voortvloeiden liepen vrijwel altijd uit op een teleurstelling. Na een tijdje was ik daar dus ook wel klaar mee, en besloot ik het anders aan te pakken: ik ging een relatiebureau inschakelen. Na wat zoeken op internet kwam ik uiteindelijk uit op relatiebureau PUUR. Deze sprak me aan omdat ze een professionele uitstraling hadden, en een selectiemethode waardoor ik de kans groter achtte dat ik iemand van mijn niveau tegen zou komen. Ik wil graag een partner die houdt van een uitdaging en graag dingen doet. Een beetje avontuur dus! Verder werk ik gewoon erg hard en veel, dus moet ik ook een partner hebben die daar begrip voor op kan brengen. Mijn vorige relaties liepen stuk, mede door het feit dat mijn toenmalige partners er moeite mee hadden dat ik zoveel energie steek in mijn werk. Daarnaast kon ik de discretie van dit relatiebureau wel waarderen: ik hoef niet per se van de daken te schreeuwen dat ik op zoek ben naar een partner –ook één van de redenen dat ik het internet daten uiteindelijk de rug toekeerde. Verder waren er nog een aantal andere dingen die me aanspraken.

  • Je privacy is echt gegarandeerd. Dit relatiebureau bewaart alle gegevens volgens de richtlijnen van het CBP.
  • Het scheelt ontzettend veel tijd: ze doen het werk voor je dus je hoeft zelf niet het internet af te zoeken en te bepalen of iemand wel of niet bij je past.
  • Iedereen die bij relatiebureau PUUR staat ingeschreven hebben ze zelf persoonlijk ontmoet. Je weet dus zeker dat je gekoppeld wordt aan iemand die ook op zoek is naar een serieuze relatie. De kans op teleurstellende dates is zo meteen een stuk kleiner.
  • De persoonlijke werkwijze van dit relatiebureau. Ook na de intake houdt dit relatiebureau contact met je, en willen ze graag weten hoe de dates die je hebt gehad zijn verlopen. Ze willen dus echt weten wat het resultaat is van hun werk.

Relatiebureau PUUR: voor mensen die een serieuze relatie zoeken

Dit relatiebureau helpt je met het vinden van een partner, en ze hebben ook mij daarmee geholpen! De werkwijze is erg prettig: ze werken erg discreet dus je gegevens komen niet op internet te staan. Ook foto’s en dergelijke worden niet gegeven, pas wanneer je op een date gaat, weet je hoe de ander eruit ziet. De mannen en vrouwen worden geselecteerd: ze zitten lekker in hun vel, zijn financieel zelfstandig en zien er goed uit. Daar hoef je je dus al geen zorgen over te maken. Daarnaast zoeken ze echt zélf iemand voor je uit: eindelijk dus géén algoritmes die voor jou bepalen of je wel of niet met iemand matcht, maar gewoon mensenwerk. Dat sprak me ook erg aan, want uiteindelijk kunnen mensen zoiets nog altijd beter inschatten dan een computer. Het begon allemaal met een kennismakingsgesprek. Dit was geheel gratis en vrijblijvend (erg fijn) dus ik besloot het erop te wagen: als het me niet zou bevallen zou ik gewoon niet meer terugkomen. In dit gesprek werd besproken wat ik als klant van dit relatiebureau kon verwachten, en wat de kosten daarvoor zouden zijn. Ze waren hier erg duidelijk en eerlijk in, dus ik wist precies wat ik wel en niet aan ze zou hebben, en wat hun mogelijkheden zouden zijn. Erg prettig! Ik begreep dat ik eenmaal een vergoeding zou betalen, en daarna zouden ze voor mij op zoek gaan naar een partner. Het kan natuurlijk gebeuren dat je na een paar maanden inziet dat je toch niet verder wilt met elkaar. In dat geval zou het relatiebureau gewoon op zoek gaan naar een nieuwe partner voor mij, zonder dat ik daar weer extra voor hoefde te betalen. Deze methode sprak me erg aan, dus ik gaf me maar op voor een intake! In het intakegesprek werden me allerlei vragen gesteld. Vragen over mijn drijfveren in het leven, mijn achtergrond, mijn ambities in het werk en verdere leven, mijn verlangens en wensen, etc. Dit was vrij persoonlijk, maar hierdoor konden ze direct een goede profielschets van me maken, die ze gebruikten om een goede match te vinden.

En dan?

En toen begon het echte werk! Na een tijdje nam het relatiebureau contact met me op, ze hadden iemand gevonden die matchte met mijn profiel. Snel op date dus! In het begin was het natuurlijk een beetje onwennig en aftasten, maar al snel werd het heel erg gezellig. Inmiddels zijn we ongeveer een half jaar samen. Ik ben erg blij dat ik me heb ingeschreven bij puur-relatiebemiddeling.nl!

Volg de link voor info : link