Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Stukadoor

Pleisterwerken

Hanssen-pleisterwerken.be is een stukadoorsbedrijf dat reeds 35 jaar actief is. Al 35 jaar worden kennis, vakmanschap en techniek aan de stukadoors doorgegeven. Gedurende deze periode waren kwaliteit en snelheid de centrale focus  voor pleisterwerk binnen het bedrijf. De laatste jaren zijn er grote stappen en innovaties verricht op vlak op van technieken en materialen.

Door een continue opvolging van deze technieken en materialen zorgen wij ervoor dat we voortdurend de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen opleveren. Details worden altijd met de meeste zorg afgewerkt.

Pleisterwerken Limburg

Doordat we met veel verschillende klanten en architecten werken dragen we klantvriendelijkheid altijd hoog in het vaandel. Ook apprecieren we persoonlijke inbreng ten zeerste en pogen we aan de hoogste kwaliteitswensen van de klant te voldoen. Dag in dag uit zetten we ons de volle 100% in om een mooi resultaat te garanderen.

Onze realisaties en verrichtingen kan u desgewenst bewonderen op onze pagina realisaties. U  kan ons  natuurlijk altijd contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via het contactformulier. Wij situeren onze activiteiten vooral op de regio Limburg – Antwerpen -Vlaams-Brabant.

Hopelijk mogen wij u binnenkort als toekomstige klant verwelkomen.

Volg de link voor info : link