Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Wat vond de EOD bij mij?

Over de EOD

Van nature ben ik een persoon die graag voor veiligheid kiest. Toen ik besloot om een nieuw huis te laten zetten in het dorp waar ik vroeger was opgegroeid kwamen mij geruchten ter oren dat er mogelijk explosieven in de grond lagen. Ik moest er niet aan denken dat ik op een mooie dag in mijn tuin aan het werk zou zijn en dat ik dan met mijn schoffeltje op een bom zou stuiten! Dit wilde ik natuurlijk te allen tijde voorkomen en daarom heb ik, voorafgaand aan de eerste bouwwerkzaamheden contact opgenomen met de EOD. Bij het EOD werd ik onmiddellijk heel vriendelijk te woord gestaan door een aardige meneer. Hij kon mij precies vertellen hoe de EOD normaliter te werk gaat en wat er van de klant verwacht wordt. Het is natuurlijk niet raar dat je als gewoon mens niets weet van deze wereld waarin de Explosieven Opruimings Dienst zich dagelijks begeeft. Vandaar dat je ook uitgebreid geïnformeerd wordt over het hoe en wat omtrent het werk van de EOD. Ik kan uit ervaring zeggen dat het mij heel veel heeft opgeleverd. Het was namelijk niet alleen zo dat ik voorafgaand aan het proces goed werd bijgestaan maar ook tijdens de werkzaamheden hield de EOD mij voortdurend op de hoogte van wat er nou eigenlijk gaande was. Op die manier kreeg ik zelf wat meer inzicht in de situatie en kon ik ook nog iets leren van deze noeste vaklieden. Ik heb het dan ook ervaren als een zeer leerzaam proces wat mij daarnaast ook nog eens de zekerheid heeft weten te verschaffen dat mijn bodem van vreemde smetten vrij is. Ik kan er dus voor de volle honderd procent zeker van zijn dat ik met een gerust hart kan gaan tuinieren in mijn nieuwe tuin. Wat is dat een heerlijk gevoel.

Wat vond de EOD bij mij?

In het begin dacht ik dat het wellicht wel wat overdreven was om de EOD in te huren maar al snel bleek dat deze twijfels geheel ongegrond waren. Al bij het eerste bezoekje van de EOD werd ik erop gewezen dat het gebied waarin ik mij zou willen gaan vestigen bekend stond als een ‘hoog risicogebied’, u zult begrijpen dat ik daar ontzettend van schrok. De meneer van de EOD verzekerde mij echter dat ik niet bang hoefde te zijn en dat alles goed zou komen wanneer ik op hen bleef vertrouwen. Dat heb ik toen uiteraard gedaan want ik wilde geen enkel risico lopen. De EOD begon al snel met haar werkzaamheden en al bij de eerste observatie met de metaaldetector begon het apparaat als een dolle hond te piepen. Zouden ze een bom hebben gevonden? Het schoot meteen door mijn gedachten. En jawel, de mannen van de EOD kwamen mij vertellen dat er inderdaad een explosief gevonden was en dat die ook nog eens op scherp stond. Ik prijsde mij meteen op dat moment zielsgelukkig met het feit dat ik contact op had genomen met de EOD, zeg nou zelf; ik had een op het eerste gezicht vredige middag in mijn tuin wel met mijn leven kunnen bekopen! Hier was ik dus op een haartje na aan ontsnapt en ik voelde mij erg dankbaar voor de service die dit bedrijf aan mij had geleverd. Ik nodigde hen daarom meteen uit voor een kopje koffie zodat we allemaal even van de schrik konden bekomen. Dit was eigenlijk niet nodig merkte ik al snel want de mannen die bij mij in mijn toekomstige achtertuin aan het werk waren wasten dit varkentje bijna dagelijks dus veel angst was er bij hen niet te bekennen.

Eind goed, al goed!

Ik ben dus, om alles maar even kort samen te vatten, erg blij dat ik contact op heb genomen met de EOD. Ik durf er bijna niet aan te denken welk noodlot mij te wachten had gestaan wanneer ik niet zo verstandig was geweest en geen contact op had genomen met de EOD. Daarbij wil ik ook graag opmerken dat ik heel erg tevreden was, en eigenlijk nog steeds ben, over de service die ik heb mogen ontvangen. Je weet als doodgewone consument natuurlijk helemaal niet wat je te wachten staat wanneer je met de EOD in zee gaat, het is tenslotte geen dagelijkse kost voor mij om een bom in mijn achtertuin op te laten graven! Gelukkig maar dat je heel erg goed bijgestaan wordt en dat je er zeker van kunt zijn dat alle risico’s worden uitgesloten. Het lijkt mij het verstandigste om alle punten even op een rijtje te zetten zodat je in een oogopslag kunt zien waar je op kunt rekenen wanneer je de EOD inhuurt om ook bij jou bodemonderzoek te gaan doen:

  • snelle service, nadat ik gebeld had was het onderzoek al binnen drie dagen begonnen
  • ik heb gemerkt dat de klant bij de EOD koning is en dat ze er alles aan doen om je geheel en vooral uitgebreid voor te lichten, daarnaast was er altijd een luisterend oor voor mijn vragen
  • uiteindelijk vielen mij de kosten van het geheel enorm mee, dus ik heb zeker geen spijt

Al met al kan ik wel stellen dat ik heel erg tevreden ben en dat ik mij optimaal veilig kan voelen in mijn mooie tuin. Ik durf nu zonder enige vorm van angst mijn spa in de grond te zetten want ik hoef geen explosieven te vrezen. Daarom raad ik iedereen ook Leemans aan wanneer u uw tuin explosief vrij wilt maken. Zij leveren simpelweg kwaliteit. En dat voor betaalbare prijzen!

Volg de link voor info : link