Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Zonwering bestellen om de gewenste terrasschaduw te creëren

Wil je schaduw kunnen creëren op je terras? Daarvoor bestaan verschillende mogelijkheden, waaronder een zonnescherm. Een van de belangrijkste keuzes hierbij is of je je zonnescherm elektrisch of met een handmatige bediening wenst. Met de elektrische variant hoef je werkelijk geen enkele inspanning te leveren. Echter is dat niet het enige kenmerk op basis waarvan je je beslissing neemt. Ga je zonwering bestellen, dan dien je alle factoren mee te wegen.

De professionele installatie van een elektrisch zonnescherm

Zo is een elektrisch zonnescherm wel een stuk gemakkelijker in zijn bediening, maar staat daar wel een ingewikkelder installatieproces tegenover. Een zonnescherm dat elektrisch werkt, dien je dan ook door een professional te laten monteren. Wanneer je besluit je zonwering te bestellen bij Sunmaster, die zich al vijftig jaar dé specialist op het gebied van zonweringsproducten mag noemen, wordt de installatie door een van de dealers verricht die zich verspreid over heel Nederland bevinden. Ook voor onderhoud en reparaties ben je daar aan het juiste adres.

Zonwering die een lange tijd meegaat

Alhoewel je voor een elektrische variant een iets hoger aanschafbedrag betaalt, gaat deze wel een stuk langer mee. Dit heeft verschillende redenen. Zo stopt deze zonwering automatisch wanneer deze een maximaal punt (oprollen of uitrollen) heeft bereikt, waardoor het doek nooit te strak wordt opgerold of wordt beïnvloed door sterke wind wanneer deze verder is uitgerold dan kan. Het mechanisme is sterk en niet zomaar onderhevig aan slijtage of defecten.

Ontdek het ruime aanbod aan elektrische zonwering dat je kunt bestellen

Wil je zonwering bestellen bij Sunmaster en geef je de voorkeur aan een elektrische variant? Zowel screens als knikarmschermen en uitvalschermen zijn elektrisch verkrijgbaar. De in Nijkerk gevestigde fabrikant is niet zomaar producent, maar zelfs uitvinder van de screens. Alles gebeurt in eigen beheer. Uiteraard is het bedrijf VRMG gecertificeerd. Dit betekent dat je kunt rekenen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Gerelateerde artikelen

Verhuizen? Zonder zorgen met een verzekerde verhuisbedrijf in Rotterdam

Relatiebureau

Wat is chiropractie, waar is het voor en hoe wordt het gedaan?