Vertrouwenspact
Image default
Financieel

Beslag laten leggen middels Incasso Advocaten

Er zijn diverse vormen mogelijk om uw openstaande factuur alsnog te kunnen incasseren bij een debiteur. Zo kan er bijvoorbeeld beslag worden gelegd op bezittingen en gelden van de debiteur, als pressiemiddel om de debiteur aan zijn betalingsplicht te laten voldoen. Beslag leggen kan in bepaalde situaties erg interessant zijn voor uw onderneming. Wie kunnen u hierbij beter ondersteunen dan Incasso Advocaten? Zij bezitten immers de juridische bevoegdheid & know-how om u hierover te adviseren. 

Beslag legggen Incasso

Incasso Advocaten kunnen beoordelen in welke mate het interessant is voor uw onderneming om beslag te laten leggen bij een debiteur. Te allen tijde hebt u een advocaat nodig om beslag te laten leggen. Mocht het zover komen, dan gaan veel debiteuren vaak alsnog overstag met betalen, om zo spoedig mogelijk het beslag te laten opheffen; precies wat beslag leggen een aantrekkelijke vorm maakt om uw factuur te incasseren. 

Het prijskaartje wat aan de diensten van de incasso advocaat hangt, is niet per definitie hoog; zo werken E-Legal Incasso Advocaten op basis van de voornaamste kosten verhalen op de debiteur. 

 

 

Volg de link voor info : link