Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

Chirurgische ingreep of toch niet?

Bij een facelift wordt al snel gedacht aan een chirurgische ingreep. Dit is ook niet zo heel gek, want een facelift is iets wat ‘vroeger’ alleen gedaan kon worden in het ziekenhuis. Tegenwoordig is dit echter niet het geval meer, want je kunt een liquid facelift uit laten voeren. Een liquid facelift met fillers kun je laten doen bij je plaatselijk botox kliniek en zorgt dus, zoals de naam al zegt, voor het hele gezicht. Dit is handig voor de mensen waar botox al eigenlijk geen zin meer heeft.

Nu kun je bij jezelf denken, botox heeft toch altijd wel zin? Dat is niet helemaal waar, want het is heel erg afhankelijk van hoe diep je rimpels er al inzitten. Als je rimpels er heel diep inzitten, dan kun je de spieren die de rimpels veroorzaken wel verlammen maar dat zal dan geen effect meer hebben op de rimpels die er al te diep inzitten. Een liquid facelift kan dat gelukkig wel iets verhelpen.

De enige die echter goed kan bepalen wat jouw gezicht nodig heeft zijn de artsen, die de ingrepen doen, zelf. Niet elk huidtype is namelijk geschikt voor elke stof die er in je gezicht gespoten kan worden. Zo kan de ene een liquid facelift met fillers beter hebben dan een liquid facelift met botox. Er is echter voor elk persoon wel een eigen ingreep die goed uitpakt. Dus je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je er voor altijd oud uit moet zien, omdat er geen optie voor jou is. Kijk dus bij een kliniek bij jou in de buurt voor de juiste informatie en aan de hand hiervan zou je voor een afspraak kunnen gaan en aan geven wat je precies aan je gezicht wilt veranderen. De artsen zullen je met alle plezier door het proces heen leiden.

Volg de link voor info : link