E-sigaret

E-sigaret

U kunt nog zo hoog of laag springen, het blijft als en paal boven water staan dat roken uitermate slecht voor de gezondheid is. U kunt mij niet wijs maken dat het goede eigenschappen heeft want ik kan enkel nadelen opnoemen. En dat ga ik dan ook wel degelijk doen in deze tekst. Deze argumenten zijn al vaak naar voren gekomen en wellicht wat uitgekauwd. Toch blijft het helaas een feit dat er nog altijd vele mensen roken en zichzelf daardoor langzaamaan vergiftigen. Men luistert simpelweg niet naar instanties of naar mensen die het inderdaad gewoon echt beter weten en het beste met jullie voor hebben. Voor de kleine groep rokende lezers die wel geïnteresseerd is in afbouwen om hopelijk ooit helemaal te stoppen is deze tekst dan ook voornamelijk bedoeld. Hopelijk zult u na het lezen van deze tekst inzien dat u met behulp van een e-sigaret kunt stoppen met deze gevaarlijke gewoonte. De e-sigaret is een totaal andere manier van roken waarbij u dus toch uw verslaving kunt bevredigen en tegelijkertijd geleidelijk aan minder gevaarlijke stoffen binnenkrijgt. Het is toch helemaal nergens goed voor dat wij grote hoeveelheden teer en koolstofmonoxide binnenkrijgen? Wij zijn toch zeker geen snelweg? Het is dan ook totaal onbegrijpelijk dat mensen naar de sigaret grijpen. Uiteraard is er de psychologische barrière. De psychologische verslaving is zogenaamd het zwaarst om te overbruggen, ten minste als we de rokers moeten geloven. Want nadat ze overgestapt zijn op de e-sigaret dan merken ze vrijwel meteen dat ze dankzij de e-sigaret een stuk vitaler door het leven kunnen. Lichamelijke klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon maar het gebeurt helaas nog weleens dat men het toch niet kan laten en terugvalt in zijn of haar oude patroon en dus weer die gevaarlijke stoffen tot zich gaat nemen. Een e-sigaret bevat dan ook geen teer en koolstofmonoxide en dat is maar goed ook. Zwarte longen zijn meestal het eindresultaat en we weten allemaal waar dat toe leidt: een korter leven. En dat is zonde want men dient van het leven te genieten zolang men dat kan doen, u leeft immers maar een keer. Dat je moet genieten is prima, maar doe dat met mate en zorg ervoor dat je op je lichaam past. Stap dus over op de e-sigaret.

Stap over op de e-sigaret

Met een e-sigaret in de hand zal u heel anders bekeken worden. Mensen zullen denken van: eindelijk iemand die er echt iets aan doet om van zijn ongezonde hobby af te komen. Hoe werkt een e-sigaret? Dit is eigenlijk een afkorting en betekent in principe niets anders dan ‘elektrische sigaret’. Een accu bevindt zich in deze e-sigaret waardoor het lijkt alsof de rook die u uitblaast, daadwerkelijk rook is van een echte sigaret. Deze rook bevat enkel waterstofdamp in tegenstelling tot het echte werk. Passieve rokers hebben hier dus zeker baat bij want ze staan niet meer in de vieze geur en rook van anderen. Daarom mag men ook een e-sigaret binnen roken. De rokers staan dus niet meer apart in een hokje op het werk of moeten verplicht naar buiten om daar hun behoefte te doen. Dat zorgt dus tevens voor een beter samenwerkingsverband en saamhorigheid binnen bedrijven. In cafés en restaurants mag men ook de e-sigaret vrij gebruiken dus u hoeft niet meer in de kou te gaan roken als men uitgaat. Dat zijn zo maar een aantal voordelen van de e-sigaret. Niet alleen zijn er verscheidene smaakjes, ook zijn er soorten vullingen met nog wat nicotine er in. Dat wordt gezien als het verslavende gedeelte van sigaretten en zo kan men dit geleidelijk aan afbouwen totdat men enkel nog een e-sigaret gebruikt als een gewoonte en niet meer als een verslaving. Men krijgt geen schadelijke stoffen meer binnen, zowel passief als actief niet meer dus het is een win-winsituatie. Stap dus gauw over op de e-sigaret want daar doet u uzelf een groot plezier mee en tevens uw naaste omgeving.

De voordelen op een rij

Hopelijk hebben we u een beetje enthousiast weten te maken om de e-sigaret te gaan gebruiken. Wij verzekeren u ervan dat u daar geen spijt van zult krijgen. Voor het gemak hebben we de belangrijkste voordelen nog eens op een rijtje gezet.

  • Het is een stuk gezonder. Het kan u helpen om te stoppen met het roken van teer en koolstofmonoxide. Ook de opname van nicotine kan geleidelijk aan afgebouwd worden.
  • U kunt de e-sigaret roken in openbare gelegenheden zonder er andere mensen mee lastig te vallen.
  • Het is een stuk goedkoper doordat het accijns veel lager ligt. De overheid stimuleert dan ook van harte het e-sigaret gebruik.
  • Er zijn diverse smaakjes om uit te kiezen. Zowel de gewone sigaretsmaak als fruitige en exotische smaken.
  • En de elektronische sigaret is simpel te bestellen via het internet. Via een webwinkel als bijvoorbeeld premiumsmoking.nl haalt u een e-sigaret in een handomdraai in huis. Inclusief navulverpakkingen en oplader van de accu.

Dit zijn de bekendste voordelen maar dat is nog lang niet alles. Wees in ieder geval geen dief van uw eigen portemonnee, denk om uw gezondheid en denk aan uw naasten. Kies dus voor deze moderne manier van roken. Het zal u zeker goed doen om hier eens mee te beginnen want voor u het weet is het te laat. Een gewaarschuwd mens telt voor twee dus ga snel naar de website en bestel vandaag nog.

Volg de link voor info : link