Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

Hoe verhoog ik mijn libido in 3 stappen?

Hoe verhoog ik mijn libido in 3 stappen?

Last van een verlaagd libido? Laat dat je dan zeker niet tegenhouden. Je libido kun je namelijk gemakkelijk omhoog brengen. Zelf heb ik wat geëxperimenteerd, en kwam ik tot de conclusie dat je je libido gemakkelijk omhoog kunt brengen in 3 stappen. Deze stappen zijn gemakkelijk te realiseren en zorgen voor een enorme toename van je libido. Deze drie manieren zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Libido verhogen in 3 stappen

1) Eet iedere dag genoeg groente en fruit en eet minstens 4 keer per week vette vis. In vette vis zitten omega vetzuren die positief werken op je libido. Men eet immers niet voor niets oesters op Valentijnsdag.

2) Vermijd stress: stress is enorm slecht voor je lichaam. Ook houd je er slechte gewoontes van over. Denk aan ongezond eten, weinig slapen enzovoort.

3) Neem een libido verhogende kuur. Voor vrouwen raad ik aan om te beginnen met een libido kuur. Deze zijn zonder doktersrecept te verkrijgen. Meestal duurt de kuur 1 maand, en merk je binnen enkele dagen al een groot verschil. Mannen hebben meestal last van een laag testosteron gehalte. Voor hun is het effectief om testosteron boosters te gaan slikken. Deze neem je vaak 7-14 dagen.

Wat zijn de voordelen van testosteron boosters voor mannen?

Wanneer je als man zijnde last hebt van een verlaagd libido, dan komt dat meestal doordat je heel weinig tot geen testosteron in je lichaam hebt. Dergelijke dalingen komen veel voor, maar zijn heel gemakkelijk weer op te lossen. Dergelijke boosters werken dan goed, effectief maar bovenal heel snel.

Meer weten?

Surf dan eens langs:

Volg de link voor info : link

Gerelateerde artikelen

Ook voor de vrouw

Yoga Schagen voor als je meer rust wilt

micro instrumenten