Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

Laag libido verhogen voor mannen

 

Laag libido verhogen man

Wanneer je geconstateerd hebt, dat je libido toch wel een beetje aan de lage kant is, dan kan dat even schrikken zijn. Echter is herkenning van het probleem deels ook een oplossing. Want nu kun je er tenminste iets aan gaan doen. Een laag libido bij mannen wordt veroorzaak door verschillende symptomen. Deze symptomen zijn vaak onschuldig. Hierbij kun je denken aan stress, oververmoeidheid, weinig beweging, overgewicht en pijnklachten. Vaak is er sprake van een combinatie van eerder genoemde facetten, bijvoorbeeld stress, weinig slapen en weinig bewegen. Het is dan belangrijk om aan al deze punten te werken. Wanneer je een heel druk bestaan hebt, kan dit lastig zijn. Toch is het belangrijk om hier iets aan te gaan doen.

Hoe verhoog ik mijn libido

Je kunt je libido verhogen door iets aan de oorzaak te gaan doen. Hieronder kort toegelicht.

  • Stress en oververmoeidheid gaan vaak hand in hand. Door stress slaap je vaak minder goed, waardoor er slaapgebrek ontstaan. Het is belangrijk om altijd goed je rust te pakken. Een uitgerust persoon kan namelijk beter nadenken en dingen overzien. Handig wanneer je ook iets aan de stressvolle situatie wilt doen.

  • Weinig beweging en ongezond eten gaan ook vaak hand in hand. Een mens moet gemiddeld 60 minuten per dag bewegen. Echter is dit nog steeds best wel weinig en dien je voor een hoger libido minimaal het dubbele aan beweging te krijgen. Dit klinkt wellicht als een hele klus, echter valt dit reuze mee. Op en neer lopen om koffie te halen wordt hier ook al bijberekend.

  • Overgewicht is een probleem in Nederland. Echter is er tegenwoordig steeds makkelijker iets aan te doen. Zomaar afvallen lukt je waarschijnlijk niet, dan had je dat immers al gedaan. Raadpleeg hiervoor de huisarts of een diëtiste. Zij kunnen je wellicht beter van dienst zijn.

  • Pijnklachten en algehele malaise komt ook enorm vaak voor. Bij deze twee symptomen is het belangrijk om de huisarts te raadplegen. Het is namelijk moeilijk om zo heel gemakkelijk de oorzaak vast te stellen.

Als oplossing kun je je ook eens verdiepen in libido verhogende middelen. Deze middelen zijn vaak verkrijgbaar in de vorm van een maandkuur. Zo’n kuur bestaat uit het innemen van een libido pil. Deze pil neem je iedere dag in voor 30 dagen lang. Na de kuur zul je zien dat je libido al enorm gestegen is. Denk er wel aan dat je ook iets doet aan bovenstaande oorzaken.

Meer over de libido pil vind je op de website!

 

Volg de link voor info : link

Gerelateerde artikelen

Chirurgische ingreep of toch niet?

Ook voor de vrouw

Hoe verhoog ik mijn libido in 3 stappen?