Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

micro instrumenten

Micro instrumenten, expertise met passie

Het bedrijf www.Jansen-PT.com is deskundige op het gebied van micro instrumenten. Deze materialen worden gebruikt bij handelingen waarbij het succes van precisie afhangt. Dit door de hele kleine uitvoeringen die gedaan moeten worden. Waar je dan aan moet denken zijn de oogoperaties. Hierbij moet zo nauwkeurig gewerkt worden, dat dit speciale spullen vereist om dit goed te kunnen doen. De chirurgen zelf hebben ook de eis dat zij met materialen werken die alleen maar aan de hoogste kwaliteit voldoen. Tenslotte ligt het leven van een persoon in hun handen. Daarnaast is het ook vanwege het werk dat ze alleen maar met het beste willen werken. Alleen dan kunnen ze het werk doen zoals zij in hun hoofd hebben en zoals van hun gewenst is. Voldoen de micro instrumenten niet aan die eisen, reken maar dat de chirurgen hier niet van gediend zijn. Dat is niet meer dan terecht, want wanneer je opereert aan een oog of de longen, dan kunnen de materialen essentieel zijn voor de kans van slagen van de operatie. Niet voor niets dat de medische wereld het bedrijf Jansen PT weten te vinden. De medewerkers zijn al sinds de jaren 80 actief in de ontwikkeling en productie van fijnmechanische onderdelen. Hieronder vallen ook de micro instrumenten. Hun succes hebben zij onder meer te danken aan hun streven naar de hoogste kwaliteit die mogelijk is. Het uiterste van het uiterste is verwerkt in de producten. Je kan er vanuit gaan dat als het niet beter is, dan kan het ook haast niet. Dit komt door hun werkwijze met de meeste recente machines die uitgerust zijn met de modernste technieken. Naast het feit dat ze over voldoende kennis en ervaring beschikken om de materialen te ontwerpen en produceren volgens de laatste ontwikkelingen, hebben ze ook ontzettend veel passie voor het vak. De combinatie van passie, kennis en het constante streven naar de hoogste kwaliteit, maakt dat hun micro instrumenten tot de top behoren.

Micro instrumenten, alleen de hoogste kwaliteit is goed

Dankzij de ontwikkeling van micro instrumenten is het voor steeds meer medici mogelijk om de operaties steeds nauwkeuriger uit te voeren. Hierdoor kan met de chirurgie ook steeds meer en kunnen minuscule plekken steeds benaderd en behandeld worden. Dit zorgt ervoor dat de overlevingskansen voor patiënten ook steeds groter zijn. De volgende ingrepen worden uitgevoerd met deze speciale materialen:

  • thorax operaties
  • zenuw operaties
  • hersen operaties
  • oogoperaties

Het aantal chirurgen die de micro instrumenten nodig hebben neemt steeds meer toe. Ze komen erachter dat deze prettig en effectief werken naast het feit dat ze ook nog eens meer zekerheid geven op een goed resultaat. Jansen PT maakt materialen die naast effectief ook nog eens geheel aansluiten bij de betreffende operatie waarvoor het bedoeld is. Een chirurg weet zo dat wat hij of zij in handen heeft speciaal van toepassing is op het betreffende vakgebied. Daarnaast maakt het ook niet uit voor wat voor specialisatie ze zijn, allemaal voldoen ze aan diverse normeringen en kwaliteitssystemen die staan voor de hoogste kwaliteit. Voorbeelden van dergelijke precisie materialen zijn:

De medici gebruiken deze materialen van Jansen PT, omdat ze zeker weten dat ze dan met het beste te maken hebben. Wanneer zij deze in hun handen hebben, dan zijn ze van de volgende punten.

  • Ze zijn veilig.
  • Ze werken prettig.
  • Ze beschikken over de kleinst mogelijke afwijking die bekend is in de markt.
  • Ze geven een operatie een grote kans van slagen.

Met name bij oogoperaties zijn de micro instrumenten essentieel. In dit vakgebied staan ze grotendeels bekend als de opthalmic instruments. Maar over het algemeen worden de instrumenten gebruikt door chirurgen die handelingen verrichten in operatiegebieden die of zeer gevoelig zijn of heel klein zijn.

Secuur millimeterwerk

De micro instrumenten zijn bedoeld voor ingrepen in de gebieden in het lichaam die heel gevoelig zijn of heel moeilijk te bereiken zijn. Deze materialen zijn dan zo gemaakt dat ze helemaal geschikt zijn voor die ingrepen. Door de voortdurende ontwikkeling en verbetering wordt niet alleen ervoor gezorgd dat ze geschikt zijn voor de operaties, maar ook dat ze nog betere resultaten kunnen geven. Hoe meer ermee mogelijk is en hoe beter ze de gebieden kunnen bereiken en behandelen, hoe meer kans er natuurlijk is op genezing van patiënten. Dit is een van de passies die leeft bij de medewerkers. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de bewerking van de materialen altijd voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als eerste willen ze ervoor zorgen dat ze de certificaten behouden die hun producten hebben gekregen. Zo beschikken ze over de ISO 13485 die garant staat voor de hoogste kwaliteit. Het betekent zelfs dat de producten de best verkrijgbare zijn op de markt van de micro instrumenten voor oogoperaties, thorax operaties, zenuw operaties en hersenoperaties. Ten tweede zijn ze gemaakt volgens het beste kwaliteitsmanagement wat wordt bewezen door het certificaat ISO 9001:2008. Medisch specialisten kiezen het liefst voor de micro instrumenten die gemaakt zijn door Jansen PT. Op de website jansen-pt.com staat meer informatie over de expertise van het bedrijf. Je leest welke materialen ze nog meer maken en voor welke branches, en hoe ze daarmee gestart zijn. Verder is ook alles te lezen over de behaalde inspecties. Met name de micro instrumenten van dit bedrijf staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en de grote mogelijkheden die deze te bieden hebben binnen de chirurgie. Operaties hebben een grotere kans van slagen met deze micro instrumenten.

Volg de link voor info : link