Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

Overstappen op een e- sigaret

Roken is een gewoonte waar de meeste mensen het liefst mee stoppen. Het heeft louter nadelen. Het kost veel geld, is ongezond, je gaat er onaangenaam door ruiken, je kleren gaan stinken, je omgeving vindt het vaak niet prettig enz. Genoeg redenen die worden aangevoerd om er mee te stoppen. Desondanks is roken iets wat ongeveer een kwart van de mensen dagelijks doet. Dat zijn natuurlijk nog ontzettend veel mensen. Gelukkig zijn er diverse oplossingen te vinden.

Een e-sigaret is een oplossing die er voor kan zorgen dat je kunt stoppen met het kopen van dure pakjes sigaretten of shag. Het is aangenaam en veel goedkoper dan het reguliere roken. Hoe werkt dat nou? Een elektrische sigaret heeft een drietal onderdelen. Dat is het patroon die vloeibare nicotine bevat. Daarnaast heb je het tweede onderdeel dat de verdamper wordt genoemd en tot slot het derde onderdeel de batterij.

Een e-sigaret is doorgaans iets zwaarder dan een reguliere sigaret. Desondanks is een elektrische sigaret in gebruik aangenaam en vergelijkbaar met de gewone sigaret. De batterijen die gebruikt worden bij een goede elektronische sigaret zijn herbruikbaar en ze gaan vaak een hele dag mee. door adapters kun je ze overal opladen, zelfs via de usb poort van je laptop of computer. Ideaal dus. Ook in ieder willekeurig stopcontact kun je de batterij weer opladen. Overigens hoeft een sigaret niet per se nicotine te bevatten. Dit kun je zelf bepalen, maar we raden aan om dit wel te doen. Tenminste, als je overstap van gewoon roken op elektrisch roken. Je zult waarschijnlijk te maken krijgen met ontwenning en door het nicotinegebruik langzaam af te bouwen zul je op een aangename manier kunnen stoppen met roken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de vele lekkere smaakjes die een e-sigaret kan bevatten. Zo is roken nog lekker ook.

Volg de link voor info : link