Vertrouwenspact
Image default
Hobby en vrije tijd

Speeddating ervaring opdoen? Dan is www.speeddating-belgie.be de place to be!

Speeddating België

Op 1 avond wel 10 gelijkgestemde singles ontmoeten? Dat is speeddating. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op www.speeddating-belgie.be. ongedwongen en laagdrempelige manier van kennismaken is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar Speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

Volg de link voor info : link