Mango Mobility geldt als specialist op het gebied van brommobielen

U kunt vandaag een nieuwe Biro bestellen bij Mango Mobility. De Biro maakt vervoer in de stad een stuk gemakkelijker en aangenamer. Deze compacte e-car heeft vier wielen en ziet er stoer uit. Hij heeft een lengte van 184 cm en een breedte van 103 cm. U kunt zich in een Biro dagelijks van huis naar werk verplaatsen. Om een parkeerplekje en hoge parkeerkosten hoeft u zich geen zorgen meer te maken; de Biro mag op het trottoir staan. Mango Mobility kan de Biro leveren met een uitneembare lithium accu waarmee u zeker 100 km kunt afleggen. Het grote voordeel van de Biro is dat u ‘m het hele jaar door kunt gebruiken. Op natte en koude dagen blijft u heerlijk warm en droog in deze overkapte wagen. De Biro heeft een laadruimte van 100 kg (266 liter) en dit maakt de brommobiel geschikt om boodschappen mee te doen. Al rijdend in de Biro haalt u een topsnelheid van 45 km/u.

Geen autorijbewijs nodig

Een andere naam voor een brommobiel is 45 km auto. U kunt zonder rijbewijs rijden in een 45 km wagen. Tegelijkertijd geniet u van de voordelen van een ‘gewone’ auto. We hebben het namelijk over comfortabele, duurzame en snelle wagens. Tegenwoordig is een brommobiel standaard elektrisch. De accu’s zijn de laatste jaren steeds beter geworden. Ze gaan lang mee en laden snel op. Dat laden kunt u thuis doen door de wagen aan een stopcontact te koppelen.

Bent u onderweg en is de accu bijna leeg? Geen zorgen, op steeds meer plekken verschijnen laadpalen. Als u kiest voor een brommobiel draagt u een belangrijk steentje bij aan een schoner milieu. We kunnen ons voorstellen dat u eerst een proefritje zou willen maken, voordat u overgaat tot aankoop. Bij deze bent u uitgenodigd langs te komen in een van onze winkels. U vindt ze in Almelo, Amsterdam, Barneveld, Brielle, Grou, Haarlem, Haren, Hengelo, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht, Wateringen en Weesp.

Volg de link voor info : link