Ben je op zoek naar een cursus waarbij je snel Engels kan leren?

Dan is een (spoed)cursus Engels wat je zoekt. Je gaat direct aan de slag en bereikt snel de eerste resultaten!

Bij een taalcursus Engels bij The English Center bepaal je zelf wat je leert. Wil je beter Engels leren spreken, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een belangrijk gesprek in het Engels? Tijdens een taalcursus Engels bij The English Center kan je bijleren op het gebied van Engelse grammatica, uitspraak, lezen en luisteren. Voor elk doel en elk startniveau is er een taalcursus om goed en snel Engels te leren. 

Degelijk Engels praten is essentieel als het om zaken gaat

Goed Engels leren spreken is belangrijk. Misschien is het zelfs een van de belangrijkste competenties die u aan uw baan bijdraagt. D.m.v. een levendige benaderingswijze helpen wij zaken mensen met zelfverzekerdheid spreken, corresponderen en spreken.

Van een taalcursus heb je levenslang plezier. We zijn specialistisch in op maat gemaakte prive en kleine trainingen bij u op locatie of bij The English Center in Amsterdam en Amstelveen. Alle lessen worden gegeven door gekwalificeerde cursusleiders met een passie voor Engels. The English Center biedt o.a. Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn),  Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels en andere Engelse cursussen. Met een goede docent is snel Engels leren een fluitje van een cent. De docenten bij The English Center kunnen je talenkennis op elk gebied bijspijkeren.

Wij werkt met clienten uit diverse bedrijfstakken en met bedrijven zoals Mammoet, eBuddy en L’Oreal. Kijk op onze website voor meer info.

Volg de link voor info : link