Ruim aanbod van springbalken in verschillende maten en kleuren

Bent u op zoek naar springbalken? Kies voor een betrouwbare leverancier die u veel verschillende soorten springbalken kan aanbieden. Zo kunt u als eigenaar van een paardenhouderij of actief lid binnen de paardensport kiezen tussen een hindernisbalk van 3 meter of 3,5 meter lang, balken die verdeeld zijn over 5 of maximaal 9 vlakken of een hanghek met verticale spijlen. De springbalken, die gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit kunststof, zijn overigens ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit zwart, geel, blauw, roos of groen. Ook bestaan er springbalken met een hindernisplank van 20 centimeter hoog die u kunt bestickeren. Vergeet bij uw leverancier van springplanken ook niet het assortiment aan benodigdheden voor een dressuurring te bekijken.

Naast springbalken en dressuurring ook diverse soorten hekwerken bij specialist verkrijgbaar

U kunt bij de meeste leveranciers van paardensportproducten niet alleen springbalken en een dressuurring kopen, maar ook traditionele omheiningen. Deze zijn van geavanceerd kunststof of behandeld hout. Het is zeer belangrijk dat de omheiningen die u kunt plaatsen op een weiland waar de paarden leven duurzaam, veilig en onderhoudsvrij zijn. Bovendien moeten de onderdelen makkelijk te monteren zijn. Zo kunt u nog jarenlang genieten van de omheining zonder dat u te veel tijd kwijt bent aan het onderhoud en u zich zorgen moet maken over de veiligheid en contante kosten aan reparaties. Investeren in kwalitatief goed hekwerk is daarom een goed idee.

De meest veilige producten voor de paardensport: dressuurring en springbalken

Veiligheid is bij het bouwen van een dressuurring of het plaatsen van springbalken erg belangrijk. Dit geldt zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Kan veiligheid niet gewaarborgd worden, dan kunnen er nare situaties ontstaan en misschien zelfs ongelukken gebeuren met de ruiter of het paard. Dat wilt u natuurlijk liever voorkomen. Let bij het inkopen van benodigdheden als hindernissen en hekwerk voor een dressuurring op de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal waarvan deze producten gemaakt zijn. Vaak kunt u hiervoor terecht bij een vooruitstrevende leverancier die continu op zoek is naar verbetering.

Volg de link voor info : link