Teambuilding activiteiten waar iedereen met plezier aan meedoet

Natuurlijk valt het soms tegen om teambuilding activiteiten of een bedrijfsuitje te organiseren waarin u heel de afdeling met plezier naar toe laat gaan. Dit is vaak een hele uitdaging, want niet iedereen is bijvoorbeeld mobiel. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Een spannend bedrijfsuitje is overal in Nederland te organiseren

Gezelligheid staat voorop tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding activiteiten. Maar ook een beetje competitie kan nooit kwaad, dit houdt het spannend en zorgt ervoor dat u de hele dag met plezier beleefd. De uitjes van Neverrest kunnen namelijk door heel Nederland georganiseerd worden. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!

Een echt spannend en origineel bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje origineel en spannend houden kan soms nog wel eens tegenvallen. Wat voor teambuilding activiteiten gaat u nu weer houden? Dat is vaak onduidelijk en niet iedereen binnen uw afdeling of bedrijf vindt hetzelfde leuk. Veel verschillende meningen en mensen zorgen er vaak voor dat het moeilijk wordt om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Daarom is het belangrijk om niet iedereen mee te laten beslissen. Kies je uiteindelijk een echt spannend en origineel bedrijfsuitje, dan vindt iedereen het uiteindelijk toch wel leuk. Zo kunt u voor een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is, en waarbij ook nog eens aan teambuilding gewerkt wordt, terecht bij Neverrest. Dan bent u verzekerd van een gezellige middag!

Volg de link voor info : link