Vertrouwenspact
Image default
Vakantie

Luchtbedden

Luchtbedden

Naast fijne slaapzakken is het verstandig om een comfortabele ondergrond te hebben als u gaat kamperen. De scouting weet daar alles van en menigeen bergbeklimmer dan u verhalen vertellen over de gruwelen van het niet hebben van fijne luchtbedden. Een matje kan ook, maar luchtbedden zijn een stuk prettiger voor je rug. Daarmee komt je lichaam enorm tot rust als u een lange dag achter de rug hebt. Niet alleen voor actieve vakanties, ook voor relaxte vakanties waarbij u reist met een tent of kampeert met een tent zijn luchtbedden de oplossing voor een goede nachtrust. Een gezin heeft meestal niet genoeg plek in een caravan of camper. Meestal slapen de ouders op de bedden en slapen de kinderen in de voortent. Die kinderen kunnen dus ook wel luchtbedden gebruiken. Een extra handige factor van dit product is dat u ze overdag leeg kunt laten lopen zodat u voldoende wandelruimte in de voortent hebt. In de avond kunt u ze oppompen. Als u luchtbedden besteld via kifra.nl, dan worden ze aangeleverd met daarbij een pompje zodat u er niet op hoeft te blazen. Daar zult u ook geen zin in hebben, het is immers vakantie. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de luchtbedden overdag rechtop te zetten, daarmee bespaart u ook veel ruimte maar leeg laten lopen en weer opblazen is toch de beste keuze. Er zijn zelfs luchtbedden verkrijgbaar die zich door een ingenieuze techniek uit zichzelf opblazen. Dit zijn wel de duurdere varianten maar hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt door diegenen die in de natuur willen slapen omdat ze aan een actieve vakantie doen. Dat betekent dat deze reizigers vaak moe zijn aan het einde van de dag. Een trektocht vergt veel van je spieren en het is begrijpelijk dat je dan te maken hebt met luchtbedden die zich uit zichzelf kunnen opblazen. Ook daarvoor bent u bij Kifra aan het goede adres. Helemaal zijn de pompen die werken met behulp van een generator, een batterij of een stroomkabel. Een caravan is vaak voorzien van elektriciteit dus u kunt een dergelijke pomp aansluiten op het stroomnetwerk en hij zal de luchtbedden voor u in een handomdraai hebben opgepompt.

Bestel luchtbedden via de online webwinkel Kifra

Niet alleen voor luchtbedden bent u bij deze website aan het goede adres. We hoeven u er vast niet op te wijzen dat een online bestelling maken razend populair is dat u dat dan ook vast al wel gedaan hebt. We zullen u dan ook niet vervelen met instructies maar mocht het toch uw eerste keer zijn en u komt er niet uit, bel dan gerust onze klantenservice. Mailen kan ook, u vindt het contactformulier terug op de site. Wij helpen u dan stap voor stap door het bestelproces, daar draaien wij onze handen niet voor om. Zoals we al eerder zeiden is deze site geschikt voor iedereen die gaat kamperen. Mensen die graag willen relaxen op de camping maar ook mensen die liever bergen gaan beklimmen zijn hier aan het goede adres. Wij hebben naast luchtbedden namelijk een grote hoeveelheid kampeerartikelen en die catalogus breiden wij dag voor dag uit zodat we uiteindelijk het grootste online assortiment hebben. Maar wel enkel van hoogwaardige kwaliteit en daarom werken wij alleen samen met de beste merken die er in de wereld te vinden zijn. Wij importeren van heinde en verre om u kennis te laten maken met een aantal unieke merken die niet voor niets deze toppositie hebben weten te verwerven. Naast luchtbedden hebben wij in ieder geval voor u in de aanbieding:

  • slaapzakken: een onmisbaar artikel voor kampeerders
  • tenten, voortenten en dergelijke
  • kookartikelen zoals kleinere pannetjes en gaspitten maar ook barbecues
  • allerlei type kledij en schoenen: zo is er voor ieder wat wils

Altijd een snelle levering

Luchtbedden zijn aldus de perfecte manier om mee te reizen. Tijdens trektochten, hikes of overlevingstochten kunt u aan het einde van de dag comfortabel zitten en slapen. Dat is wel zo prettig want zo kan uw lichaam prettig herstellen van een moeizame dag. Daarnaast scheelt het nogal dat u niet op steentjes hoeft te liggen. Een dwarsliggende tak kan uw nachtrust immers behoorlijk verzieken en we hoeven het nog niet eens te hebben over mensen die door de sneeuw trekken en zich moeten ingraven om de nacht een beetje warm door te kunnen komen. Voor deze bikkels komen luchtbedden dan ook als geroepen. Zij beschutten je in combinatie met een goede isolerende tent en een prettige slaapzak van de kou zodat u in de ochtend niet tegen een verkoudheid aanloopt. Luchtbedden zijn niet alleen erg geschikt voor kamperen. Ook binnenshuis zijn ze erg handig. Zeker als u logees over hebt. Als u geen extra bed hebt en de bank is ook al bezet, dan hebt u een probleem. Eventueel kunt u een tentje opzetten in de tuin maar ja, dan moet u wel een tuin hebben. En een tent. Een handige oplossing is het opblazen van luchtbedden. Deze kunt u bij wijze van spreke overal in het huis kwijt. Wellicht kunt u trouwens zelf voorstelen aan uw gasten dat dit de beste methode is. En als u ze dan wijst op Kifra als luchtbellen specialist, dan doet u ons dar een groot plezier mee. U leest in ieder geval dat het meer dan de moeite waard is om onze site eens te bezoeken. Niet alleen op het gebied van luchtbedden, maar voor alle kampeerartikelen de specialist!

Volg de link voor info : link