Vertrouwenspact
Image default
Vervoer en transport

De vakkundige Verhuizers van GoedkoopVerhuizen

Een verhuizing betekent vaak een nieuw begin in je leven. Een nieuwe streek, nieuwe mensen ontmoeten, misschien een nieuwe baan: je krijgt veel aan je hoofd. Een verhuisdienst is dan zeker geen overbodige luxe. GoedkoopVerhuizen helpt. GoedkoopVerhuizen staat bekend om het gemak, de garantie en een gratis extra service. Met ons brede netwerk van erkende verhuizers en een uitstekende verhuisservice regel jij de verhuizing vanuit je luie stoel! Maar dat is niet het enige wat we voor je kunnen doen. Lees hieronder meer!

De professionele verhuizer

De Erkende Verhuizers van GoedkoopVerhuizen zijn niet alleen actief in jouw omgeving, maar behalve dit ontzorgd GoedkoopVerhuizen je meer. Zoals het oversluiten van je energie- en kabelabonnementen,  het werken met transparante, vaste verhuisprijzen, een aanbetalingsgarantie en een volledige verzekering. Ook vergeet je niks als je onze verhuischecklist gebruikt. Hiermee hou je kijk op alle zaken die voor, tijdens en na je verhuizing aan de orde komen voor jou overzichtelijk te houden. Weet je al dat je gaat verhuizen, maar heb je verder nog niets specifieks bekeken? Onze checklist voor het verhuizen leidt je stap voor stap door je verhuizing, van begin tot eind. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!  

Bekijk gratis wat jouw verhuizing zal kunnen kosten

Het is logisch dat je wil weten wat je verhuizing gaat kosten. Op de website van GoedkoopVerhuizen is gratis een exacte berekening te maken van je verhuiskosten, binnen 15 minuten. Ook vind je op de site van GoedkoopVerhuizen geld- en tijdbesparende tips. En in de Verhuiswinkel vind je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze verhuizing. Nog liever vandaag dan morgen verhuizen? Boek direct voordelig en snel via de website van GoedkoopVerhuizen.

Opslag van je inboedel

GoedkoopVerhuizen regelt ook eventueel de opslagruimte voor spullen die tijdens de verhuizing in de weg staan. Wil je een tijdelijke opslagruimte huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al jouw inboedels en persoonlijke bezittingen kunnen wij veilig opslaan in flexibele, veilige en schone opslagruimtes, zo lang en waar je maar wilt. Een tijdelijke opslagruimte huren of opslag voor je inboedel regelen is via GoedkoopVerhuizen dan ook zo gedaan.

Jouw verhuizing, onze zorg!

Volg de link voor info : link