Goederen in containers zekeren met een omsnoeringsband en stuwzakken

Goederen in containers kunt u het beste zekeren met een omsnoeringsband en stuwzakken. Op die manier kunt u voorkomen dat ze gaan schuiven. Lading zekeren kan dus bijvoorbeeld met omsnoeringsband of met stuwzakken. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de producten tijdens het transport op hun plaats te houden. Bovendien zijn deze modulaire oplossingen snel en eenvoudig toe te passen en voldoen ze volledig aan de CTU-code. Zodoende wordt er ook veel tijd en geld bespaart, iets wat voor alle betrokken partijen, zoals producenten en leveranciers, natuurlijk zeer voordelig is.

Snel, gemakkelijk en veilig lading zekeren met onder andere stuwzakken en omsnoeringsband

Een omsnoeringsband wordt door Cordstrap gemaakt van bijzonder stevig polyester composiet. Bij deze specialist vindt u ook stuwzakken in verschillende formaten en materialen. Lading zekeren is een belangrijk onderdeel van het transportproces. Wanneer dit niet goed gebeurt kunnen er vervelende dingen tijdens het transport gebeuren. Vanzelfsprekend kunnen producten beschadigd raken, maar ook kan het personeel op bijvoorbeeld een schip in gevaar komen. Om dit te voorkomen is het verstandig om producten als omsnoeringsband of stuwzakken te gebruiken. Welke stuwzakken de beste ladingzekering bieden is afhankelijk van welke producten vervoert moeten worden. Het is daarom verstandig om bij de specialist na te gaan welke zakken het meest geschikt zijn voor uw sector. Voor beide producten geldt dat ze zeer makkelijk en snel in het gebruik zijn.

Training voor lading zekeren: hoe omgaan met omsnoeringsband en stuwzakken?

U kunt met uw medewerkers gebruik maken van de trainingscentra van Cordstrap. Daar wordt geleerd hoe u moet omgaan met een omsnoeringsband en stuwzakken. Lading zekeren is belangrijker dan de meeste mensen denken. Elk jaar vinden er duizenden ongelukken plaats, omdat lading op een verkeerde manier gezekerd wordt. Dit kost niet alleen miljoenen dollars, maar ook levens. Dit is dan ook de reden waarom Cordstrap kennis- en trainingscentra opgericht. Deelnemers krijgen tevens inzicht in relevante wet- en regelgeving omtrent transport en leren hoe zij moeten voorkomen dat producten tijdens transport gaat schuiven. Natuurlijk verandert de markt regelmatig en daarom krijgen de trainingen regelmatig een update.

Volg de link voor info : link