Koop een omsnoeringset inclusief omsnoeringsband bij de specialist

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u direct aan de slag kunt met veilig goederen omsnoeren, nietwaar? Kies daarom voor een omsnoeringset van de specialist. Zo heeft u in één klap alles in huis wat u nodig heeft. Hier zit uiteraard een omsnoeringsband bij, maar u beschikt ook direct over een zegelloos staalbandapparaat en een verrijdbare bundelkar. Zo kunt u de omsnoeringset eenvoudig van A naar B transporteren. In het assortiment van Fixpack vindt u omsnoeringsbanden van verschillende breedtes. Zo kunt u kiezen tussen 13, 16 en 19 millimeter breed. Komt u er niet helemaal aan uit welke breedte het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? De specialist voorziet u graag van persoonlijk en deskundig advies zodat u veilig uw werk kunt uitvoeren.

Een omsnoeringsband van metaal

Omsnoeringsbanden zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, maar wist u dat er zelfs een metalen uitvoering bestaat? Deze is speciaal ontworpen voor zware lasten, waarbij een hoge breukweerstand vereist is. Deze omsnoeringsband wordt dan ook veel gebruikt in de ruwbouw en is geschikt voor ladingen tot wel 2000 kg. Om er zeker van te zijn dat uw lading goed vast zit, kunt u extra klemmen bestellen. Door de spanning van de omsnoeringsband trekken de klemmen zichzelf vast. Hierdoor zijn ze heel sterk en geschikt voor het gebruik bij grote spanning. Daarnaast zijn ze eenvoudig te gebruiken en beschikbaar in verschillenden breedtes.

Een omsnoeringsband bestellen? U betaalt geen verzendkosten

Wist u dat u omsnoeringsbanden eenvoudig online kunt bestellen? Het proces is zeer eenvoudig. U kiest uw favoriet, voegt deze toe aan de winkelmand en betaalt veilig met bijvoorbeeld iDEAL. Ook is het mogelijk om op rekening te betalen binnen 30 dagen. Bestelt u als particulier artikelen in de webshop van Fixpack? Dat kan natuurlijk ook! Wat u ook bestelt, u betaalt geen verzendkosten. Zelfs wanneer u vanuit België de producten bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Ontvangt u graag een factuur van de omsnoeringsband? Deze wordt via mail of post verstuurd. Zo kunt u de boekhouding netjes bijhouden. Wilt u uw bestelling komen ophalen in Reeuwijk of Alphen aan den Rijn? Dat kan ook. Het is alleen wel gewenst om van tevoren even te bellen.

 

Volg de link voor info : link