Vertrouwenspact
Image default
Vervoer en transport

Sloperij zoeken in Rotterdam

Zoekt u een Sloperij in de regio van Rotterdam? Wat is het toch vervelend als je auto ineens een sloopauto is geworden. Vaak komt het onverwachts; de auto is al oud en moet een grote/ dure reparatie ondergaan. Als de auto dat eigenlijk niet meer waard is, wordt het al snel een sloopauto. 

Sloperij Rotterdam haalt sloopauto op!

Wist u dat u echt niet zelf naar een Sloperij hoeft te gaan met de auto – Sloperij Rotterdam haalt de sloopauto namelijk bij u thuis op wanneer u in de omgeving van Rotterdam woont. 

Wanneer u wel naar een Sloperij zou gaan met de auto, dan is het afwachten wat u eventueel nog ontvangt voor uw auto. Laat u de auto bij u thuis ophalen, dan bevindt u zich in een sterkere onderhandelings positie; u kunt dan veel beter onderhandelen over de prijs. 

Sloperij Rotterdam probeert al haar klanten de hoogste prijs te bieden voor een sloopauto! Wanneer de prijs u bevalt kunt u direct een afspraak maken wanneer de sloperij de auto kan ophalen. U ontvangt hierbij ook gelijk het vrijwaringsbewijs en uw auto zal worden afgemeld bij de RDW. 

Aarzel niet, maar bel voor een mooi bod op uw sloopauto, telefoon: 06 57 18 27 92

Volg de link voor info : link