4 seasons Olivia en 4 seasons Valentine: uitermate geschikt voor buitengebruik

Doordat de 4 seasons Valentine en de 4 seasons Olivia zeer stevig zijn, zijn ze bestand tegen vele verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt er dus voor dat ze uitstekend geschikt zijn voor buitengebruik in ons land. Het grote voordeel is dan dat de meubels niet verplaatst hoeven te worden en het hele jaar buiten blijven. Hevige regenval of ijzige vrieskou zijn geen probleem voor deze modellen. Ook extreme droogte en felle zon maken geen kans. De meubels zullen niet verkleuren en de stevigheid blijft gegarandeerd. De verschillende onderdelen alsmede de kussens zijn voorzien van een beschermende laag dat vuilafstotend werkt. De kussens kunnen indien gewenst met een speciaal wasmiddel gewassen worden zonder dat de laag wordt verwijderd.

Het gebruik van een afdekhoes bij een 4 seasons Valentine

Om de meubels van de 4 seasons Valentine loungeset nooit te hoeven reinigen is het gebruik van een afdekhoes aan te raden. Deze zijn voor alle modellen beschikbaar in uiteenlopende maten. Er is vol op keuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk de meubels apart van elkaar te bedekken maar men kan er ook voor kiezen een grote hoes te gebruiken. Indien mogelijk kan het uitkomst bieden een buitentent te plaatsen zodat men direct naar buiten kan met mooi weer. Als het net geregend heeft zouden de zitmeubelen van de 4 seasons Olivia of Valentine nog wel eens nat kunnen zijn. Door het gebruik van een afdekhoes wordt dit voorkomen.

Wordt het een luxe 4 seasons Valentine of een retro 4 seasons Olivia

Wie de stijl van het interieur ook naar buiten wil doorvoeren maakt een bewuste keuze voor een 4 Seasons Valentine of een 4 Seasons Olivia. Een stijlvolle en comfortabele buitenruimte creëert men door te kiezen voor een loungeset. Zo wordt een extra ruimte in de buitenlucht gerealiseerd. De 4 Seasons Valentine is zeer geliefd onder Nederlanders die een luxe en moderne uitstraling voor ogen hebben. Voor een retro uitstraling wordt gekozen voor de 4 seasons Olivia.

Volg de link voor info : link