Vertrouwenspact
Image default
Woning en Tuin

Design meubelen

Design meubelen voor een nieuwe inrichting

Ik ben vast niet de enige persoon, en zeker niet vrouw, die het heerlijk vind om in en rond het huis bezig te zijn. Ik ben het gelukkigst als mijn huis netjes aan de kant en opgeruimd is. Van een frisse geur overal kan ik echt opvrolijken. Maar als je zoveel bezig bent met je huis kan je interieur je wel eens gaan vervelen en daar had ik de laatste maanden erg last van. Meestal helpt het wel als ik het een of ander verplaats. Bijvoorbeeld de bank op een andere plaats of zelfs een nieuwe kleur verf op de muur. Daar kan ik al een heel eind mee komen. Kleine veranderingen kunnen je huis ontzettend veranderen. Na een aantal maanden van alles verschoven te hebben en nieuwe boekenplanken te hebben laten plaatsen, was het duidelijk: ik wilde een heel nieuw interieur. Ik ben wel een persoon die graag verhuist en ik vind het geweldig om een nieuw huis, dat eerst zo onpersoonlijk is, om te toveren tot mijn eigen persoonlijke paleisje. Verhuizen is echter in deze tijd geen optie, daarnaast vindt mijn man het nu wel genoeg geweest. Gelukkig hadden we genoeg geld te spenderen, want ik wilde heel erg graag eens een interieur met echte design meubelen. En die heb ik gekregen. Ik ben zo ontzettend blij met de design meubelen die ik besteld heb. Ik heb spontaan een heel ander huis. Ik heb een binnenhuisarchitect onder de arm genomen die gespecialiseerd is in design meubelen en het compleet herinrichten van een huis. Het was zo leuk om met deze vrouw te praten over het inrichten van het huis en ze wist echt ontzettend veel over design meubelen. Ze wees me ook op de winkel waar ik mijn design meubelen moest kopen, namelijk Designmeubelenstyle.nl. Een prachtige online winkel vol met betaalbare design meubelen. Deze webwinkel heeft allerlei soorten design meubelen in hun assortiment voor een zeer mooie prijs.

De kwaliteit van design meubelen

De prijs was niet het enige waar ik bij deze winkel over te spreken ben. Toen ik mijn meubelen aan het uitzoeken was vond ik een stoel op hun website die ik ontzettend graag wilde hebben, omdat het echt een prachtige vorm had. Helaas paste de kleur van de stoel totaal niet bij de rest van het interieur dat ik had uitgezocht. Ik had inmiddels alle design meubelen al bij elkaar gezocht en ik voelde er weinig voor om dit allemaal weer opnieuw uit te zoeken vanwege deze ene stoel. Ik wilde hem echter wel hebben, want het was het mooiste wat ik tussen alle design meubelen heb gezien. Ik heb dus Designmeubelenstyle.nl opgebeld met de vraag of zij de stof van de stoel ook in een andere kleur hadden. En wat een geweldige service, het moet gezegd worden. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en voordat ik mijn complete probleem aan het meisje aan de telefoon had uitgelegd was er al toegezegd dat ik de stoel in de kleur naar keuze zou kunnen bestellen. Ik was zo blij. Kort daarop heb ik alle design meubelen besteld en binnen korte tijd had ik ze in huis. Samen met de binnenhuisarchitect ben ik een aantal dagen bezig geweest om het huis in te richten met de design meubelen. We hebben verschillende dingen geprobeerd en ze heeft me ook variaties laten zien voor wanneer ik zelf wat wil veranderen. Ook bij Designmeubelenstyle.nl kreeg ik nog de nodige adviezen over het onderhoud van de design meubelen en wat ik moet doen om ze zo mooi mogelijk te houden. Daar was ik erg blij mee, want ik hoop nog lang te kunnen genieten van deze design meubelen en mijn prachtige nieuwe inrichting. Ik blijf me erover verbazen dat het kopen van nieuwe design meubelen je huis er compleet anders uit kan laten zien. Het is net alsof ik echt verhuisd ben!

De reacties op de design meubelen

Waar ik nog het meest naar uitzag na het herinrichten van mijn huis waren de reacties van mijn vriendinnen op al mijn design meubelen. En ik ben niet teleurgesteld. Hun monden vielen bijna open toen ze mijn nieuwe interieur zagen. En toen ze de prijzen hoorden van de design meubelen hebben de meeste bijna direct ook een aantal meubelen besteld bij Designmeubelenstyle.nl. Een aantal meubelen die ik zelf uiteindelijk niet heb gekozen, heb ik daardoor toch nog in het echt gezien bij enkele van mijn vriendinnen en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ik kan het bijna niet geloven dat deze webshop design meubelen van een dusdanige kwaliteit verkoopt voor zo’n geweldige prijs. Dat zie je echt nergens anders. Een ander goed servicepunt dat deze webshop hanteert is de bedenktijd van 14 dagen. Je kunt dus twee weken lang de meubelen uitproberen (en er uiteraard wel netjes mee zijn), voordat je ze definitief moet houden. Dat geeft een veilig gevoel, want ik vond het ergens wel eng om al mijn design meubelen online te bestellen. Je weet natuurlijk nooit of de meubelen in je huis passen, zowel qua vorm als stijl en de kleur kan ook nog wel eens verschillen van wat je op je beeldscherm ziet. Dit heb ik vaak genoeg gehad met kleding en schoenen die ik online heb besteld. Gelukkig kwamen de kleuren overeen met de afbeeldingen op de website en paste alles. Ik heb niets geretourneerd. Ik ben heel blij met mijn nieuwe interieur.

Volg de link voor info : link