Landelijke badkamers

Badkamers

Bij Van Heck vindt u alles voor badkamers. Kranen, wastafels, toiletten, douchecabines en ligbaden. In onze winkels in Borne (Overijssel), Soest en Wommelgem (België) kunt u onze volledige collectie bezichtigen en een aantal complete badkamervoorbeelden aanschouwen.

Waarom zou u kiezen voor de badkamers van Van Heck?

 

  • Wij hebben zeer deskundig personeel dat antwoorden heeft op al uw badkamer gerelateerde vragen. Wij helpen u graag!
  • Onze adviseurs kunnen meerdere tekeningen maken van uw gedroomde badkamers.
  • Wij hebben altijd de nieuwste, meest up-to-date collectie op het gebied van badkamers.
  • In het middaguur zult u in onze winkels worden voorzien van een hapje en een drankje.
  • Wij hebben een eigen parkeerplek. Bij ons kunt u altijd uw auto kwijt.

Landelijke badkamers

Landelijke badkamers zijn het tegenwoordig helemaal. Het is de nieuwste trend. Bij Van Heck zijn we gespecialiseerd op het gebied van de landelijke badkamer. Een landelijke badkamer voorziet in een geweldige, rustieke sfeer, die het badkamerbezoek iedere keer weer tot een aangename gebeurtenis maakt. In onze winkels hebben we vele houten badmeubels in de aanbieding alsook vrijstaande badkuipen. U kunt bij ons uw landelijke badkamer zelf samenstellen. Wij denken met u mee om u uw gedroomde badkamer te bezorgen. Onze adviseurs zullen verschillende tekeningen voor u maken, zodat we een goed beeld kunnen krijgen van hoe uw badkamer er het best uit kan komen te zien.

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over onze spectaculaire badkamers of over onze andere sanitaire artikelen? Het eerste wat u kunt doen is eens een kijkje nemen op onze schitterende en bijzonder uitgebreide website. Hier kunt u alvast een groot deel van onze collectie bekijken en nieuwe ideeën opdoen. Maar een plaatje is natuurlijk niet de werkelijkheid. Daarom zien we u graag terug in een van onze winkels!

Volg de link voor info : link