Vertrouwenspact
Image default
Woning en Tuin

Verleid door een picknicktafel

Heerlijk zomerweer. U gaat een stukje fietsen over de dijk, lekker vlak langs het water, en geniet van de zomer. Na een uurtje komt u langs een huis met een rieten dak, waarnaast een groot terras met een bord: Verse Koffie. Op het grasveld naast het terras staat een prachtige, houten picknicktafel.

 

Díe wil ik

Terwijl u op het terras van uw welverdiende koffie geniet, kijkt u naar de picknicktafel en bedenkt dat zo’n tafel op uw eigen grote grasveld ook erg mooi zou zijn. U slentert er heen en gaat op één van de vaste banken zitten. Glad. Toch heeft de picknicktafel een ruig uiterlijk, doordat de originele vorm van de boomstam in de planken behouden is. Voorzichtig vraagt u aan de caféhouder of de picknicktafel misschien te koop is. Hij lacht en schudt zijn hoofd. “Maar ik kan u wel vertellen waar u er zo één kunt kopen!”

 

Er zijn er nog veel meer!

Die avond kijkt op de website www.jaapdevriesermelo.nl. Tot uw verrukking ziet u daar niet alleen de geweldige boomstampicknicktafel van die middag, maar er zijn er nog veel meer. Er zijn ook kleinere exemplaren, er zijn ronde picknicktafels en we zien er één met rugleuingen. Er zitten zelfs kinderpicknicktafels in het assortiment. Dat u dit toch allemaal niet wist…

 

U wilt hem echt

Als u de hele website hebt bekeken, weet u precies wat u wilt. Zo’n lichthouten tafel met echte plakken boomstam. De prijs valt niet eens tegen, maar al had ie duizend euro gekost, dan was u waarschijnlijk nog gezwicht. Zonder nog langer na te denken, neemt u een besluit. Deze wordt het. U kijkt naar uw gladde, groene grasveld en ziet hem in gedachten al staan. Uw prachtige, nieuwe picknicktafel. 

Volg de link voor info : link