Vertrouwenspact
Image default
Tuin en buitenleven

Tielbürger specialist in professionele park en tuinmachines

Tielbürger is een Duits bedrijf die is gespecialiseerd in park en tuinmachines machines die garant staan voor optimale presentaties en duurzaamheid. Omdat de fabriek al 20 jaar bestaat en hier de aandacht voor kwaliteit hoog staat en bovendien uitstekend is doorontwikkeld zijn alle machines zeer duurzaam. Sterk en betrouwbaar daar gaat het vooral om bij Tielbürger. Of u nu een veegmachine, verticuteermachine, motormaaier of versnipperaar nodig heeft Duitse kwaliteit zorgt voor de beste prestaties onder alle weersomstandigheden met een lange levensduur. Bovendien worden de machines ingezet bij zowel de zakelijke markt als ook de gewone consument.

Toepassingsgebieden

Park en tuinmachines worden natuurlijk niet alleen ingezet bij de particuliere markt voor het onderhoud om het huis. Nee we zien juist dat er ook veel bedrijven en instellingen zijn die baat hebben bij een goed onderhoud van hun bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld maar eens aan scholen, instellingen, ziekenhuizen, zorginstellingen, campings. Maar ook aan specialisten die voor hun werk wel een machine kunnen gebruiken als hoveniers, tuinders of wegenbouwers. Maar ook openbare terreinen als parken, straten, parkeerplaatsen, vliegvelden of racebanen. Overal kan een park en tuinmachine van Tielbürger zijn werk doen.

Multifunctioneel

Natuurlijk heeft Tielbürger een breed assortiment aan producten maar ook zijn deze vaak multifunctioneel inzetbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld een veegmachine gebruiken als sneeuwschuiver bij de montage van een sneeuwschuif of als onkruidmachine bij de montage van een stalen borstel. Bovendien heeft Tielbürger veel sooren van aanbouwwerktuigen om uw quad, zitmaaier, atv of trekker te voorzien van het juiste materiaal voor het specialistische werk. Kortom de collectie van Tielbürger is uitgebreid en bovendien onderscheidend t.o.v. andere merken in kwaliteit en toepassing. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van de Tielbürger park en tuinmachines dan kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Donat van de Horst BV, distributeur voor de Benelux en Frankrijk.

 

 

Volg de link voor info : link