Vertrouwenspact
Image default
Webdesign

Wat kost een website laten maken?

Ik wil graag een website laten maken voor mijn nieuwe bedrijf. Echter ben ik daar nog helemaal niet in thuis. Daarom ben ik gaan uitzoeken hoeveel dat nu eigenlijk kost, zo’n website. Graag wil ik een simpele website die gewoon goed is wat betreft de informativiteit en representativiteit. Dat was al heel erg snel belangrijk zag ik. Want je kon ook wel een website laten maken voor vele duizenden euro’s. Maar daar had ik geen behoefte aan.

Verschillende webdesign bureau’s

In mijn zoektocht naar de prijzen van website, kwam ik vele verschillende webdesign bureau’s tegen. Ik ben namelijk op het internet gaan zoeken. Dat is toch de snelste manier natuurlijk! Zodoende kwam ik ook de website van SiteToGo tegen. Daar las ik dat bij hun een website laten maken een vaste prijs van €450,- kost. Vervolgens ben ik verder gaan zoeken bij andere website bouwers. Ik zag er bijvoorbeeld een voor €200,-. Maar daar heb je dan alleen maar een homepagina, bleek na iets verder uitzoeken… Allemaal addertjes onder het gras dus. Vervolgens kwam ik er, net als SiteToGo, nog een paar tegen met een vaste prijs. Maar die lagen allemaal net wat hoger. Daarom ben ik eens wat dieper in SiteToGo gaan duiken. Ik zag ook dat er velen recensies bij stonden. En allemaal hartstikke positief! Van de 70 mensen raden 100%, iedereen dus (!), dit webdesign bureau aan. Ik besloot dan ook om eens met hen contact op te nemen. En heb mijn telefoonnummer bij hun contactformulier achtergelaten. Al snel werd ik opgebeld en deed ik mijn verhaal. Dat ik op zoek ben naar een webdesign bureau voor een website van mijn startende onderneming. En dat ik dus het een en ander aan het uitzoeken was wat betreft de kosten.

Zij legden nog wel uit dat er een maandelijks bedrag bij komt voor de hosting, toegang tot het cms etc. Dat begreep ik natuurlijk wel! Want dat is overal. Inmiddels heb ik hen dan ook akkoord gegaan voor het maken van mijn nieuwe website. Ik ben benieuwd!

Volg de link voor info : link