Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Boxershorts aanbiedingen

Boxershorts aanbiedingen

Wat maakt een boxershorts tot je favoriete kledingstuk? Een kledingstuk die je als eerste uit je ondergoed-la haalt wanneer je elke ochtend je aankleed. Op deze vraag heeft Dann Hensums Boxershorts een antwoord op gevonden: The first date experience underwear…

Zowel tijdens het ontwerp, de keuze voor de gebruiken materialen als de productieomgeving is 1 aspect de leidraad geweest: de 100 procent second skin beleving. De boxer die je bij de eerste keer maar ook na 30ste keer wassen nog steeds goed zit. Geen kruipende boxers of een omslaande elastieke band.

Over alles is nagedacht. Zo zorgt de ultieme zachte maar super stevige elastieken band voor dat de boxer altijd op de juiste plaats blijft zitten, onder alle omstandigheden. In het katoen is speciale elastaan, lycra, verweven en die zorg ervoor dat de pasvorm perfect blijft. Ook na vele keren wassen.

Tenslotte heeft Dann Hensums zijn productiehal in de buurt staan. Geen lage lonen landen en ellelange transport. Dicht bij huis!

Zelfvertrouwen met je herenboxershorts

De second skin ervaring levert de hele dag een onbezorgd en een prettig gevoel. Dat voel je van binnen en dat straal je dan ook uit. Juist op momenten als het er toe doet. Hoe ver ga jij op je eerste date? Soms weet je dat niet van te voren maar een ding wil je niet. Aan het einde van de dag of beter, aan het einde van de nacht niet in je hemd staan. Dan wil je met een boxershort goed voor de dag komen. Een boxer die niet alleen goed zit maar je ook zelf vertrouwen geeft. Dat maakt het verschil!

En wat kost dat second skin gevoel? Eigenlijk niet meer dan ‘just’ een premium boxershort. We zijn fan van het nieuwe Nederlandse merk Dann Hensums. Adviesprijs is 22,95 maar af en toe springen ze uit de band met leuke “dat-wil-ik-ook” Boxershorts aanbiedingen.  Een paar leuke basics liggen nu voor 9.95 in de online schap. Wees er snel bij want op = op!

Volg de link voor info : link