Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Dit moet je gelijk doen bij je nieuwe woning!

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je nieuwe woning gekocht. Maar voordat je begint met het inrichten van je nieuwe huis, zijn er een paar belangrijke zaken die je meteen moet regelen. Dit zorgt voor meer gemak, veiligheid en besparing op de lange termijn.

Bekijk de beste internet aansluiting

Internet is tegenwoordig onmisbaar, dus het is belangrijk om de beste internet aansluiting te kiezen voor jouw woning. Vergelijk verschillende providers en kijk naar de snelheid en de prijs. Het kan ook helpen om de ervaringen van andere gebruikers te bekijken. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en optimaal genieten van internet in je nieuwe woning.

Controleer op asbest

Asbest is een gevaarlijk materiaal dat nog steeds in veel oude woningen aanwezig kan zijn. Het is belangrijk om te controleren of jouw nieuwe woning asbest bevat. Lees de subkoppen om te weten waarom.

Gevaren van asbest

Asbestvezels kunnen bij inademing leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder asbestkanker. Het is dus cruciaal om te weten of jouw nieuwe woning asbest bevat en indien nodig maatregelen te nemen om dit te verwijderen.

Asbest verwijderen

Als asbest in jouw nieuwe woning aanwezig is, moet je dit laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Dit is niet alleen beter voor jouw gezondheid, maar ook voor de waarde van de woning. Het is mogelijk om een asbestattest aan te vragen via de website asbestattest-aanvragen.net. Zo weet je zeker dat het verwijderen van asbest op de juiste manier gebeurt.

asbestattest-aanvragen.net

Het is mogelijk om een asbestattest aan te vragen via de website asbestattest-aanvragen.net. Zo weet je zeker dat het verwijderen van asbest op de juiste manier gebeurt en voorkom je gezondheidsrisico’s. Neem daarom geen risico en vraag een asbestattest aan op asbestattest-aanvragen.net

Regenwater opvangen/recuperatie

Regenwater opvangen is goed voor het milieu en bespaart op de waterrekening. Overweeg om een regenwateropvangsysteem te installeren. Hiermee kun je regenwater opvangen en gebruiken voor bijvoorbeeld het besproeien van planten en het doorspoelen van het toilet. Via de website van de gemeente kun je vaak informatie vinden over subsidiemogelijkheden voor het installeren van een regenwateropvangsysteem.

Energiezuinig maken van je woning

Een energiezuinige woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van zonnepanelen, het isoleren van het dak of de muren en het vervangen van oude ramen door hoog rendementsglas. Dit kan op de lange termijn veel energie en geld besparen. Informeer bijvoorbeeld bij de gemeente of er subsidies beschikbaar zijn voor energiebesparende maatregelen. Zo kun je niet alleen genieten van een comfortabele woning, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

 

https://asbestattest-aanvragen.net/