Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Zoeken naar een Autorijschool Arnhem

Bij Autorijschool Cees Vendrik ga ik autolessen, ik zocht namelijk naar Autorijschool Arnhem. Sinds een tijdje ben ik eindelijk 18 jaar en zoek ik nu naar autorijschool Arnhem. Ik heb het tijden lang uitgesteld omdat ik het toch wel een beetje eng vindt om in een auto te rijden. Ik ben nu toch gaan zoeken naar een autorijschool en kwam na wat vergelijkingswerk uit bij Cees Vendrik. Ik heb voor die rijschool gekozen omdat ze ten eerste niet duur zijn en omdat hij het les tempo aanpast op de leerling. En ik denk dat dat heel handig is en beter is dan dat je binnen een bepaald aantal uren klaar moet zijn. Wil je weten wat is van autorijschool Arnhem vindt? En wil je weten waarom ik super blij ben met Cees Vendrik? Lees dan deze blog!

Autorijschool Arnhem Cees Vendrik

Ik ben gaan Googelen op autorijschool Arnhem en ben na wat zoekwerk uitgekomen bij Cees Vendrik. Ik heb voor hem gekozen omdat hij heel goed op mij overkwam. Ook ben ik door een vriend getipt om daar eens een kijkje te nemen. Zodoende heb ik dat gedaan en werd meteen enthousiast en kreeg meteen zin om te beginnen met lessen. Ik heb een belletje gedaan naar Cees en heb hem mijn laatste vragen gesteld en daar kreeg ik netjes antwoord op. Aan de telefoon klonk een hele vriendelijke en coulante man welke mij alles netjes uit legde. Ik maakte een afspraak en mijn eerste rijles komt er aan!

De rijles

Ik heb een afspraak gemaakt met Autorijschool Arnhem, Cees Vendrik en mijn eerste rijles komt nu toch wel erg dichtbij. Samen met mijn vader zijn we naar onze eigen auto gegaan en heeft hij wat basis dingen uitgelegd. Toch wel handig voordat je je eerste rijles neemt. Kijk voor meer informatie op ceesvendrik.nl/5601/Autorijschool-Arnhem!

Volg de link voor info : link