Vertrouwenspact
Image default
Geschenken

Verjaardagscadeau voor je kind

Elk jaar komt het moment er weer, de verjaardag van je kind of kinderen. Elke keer moet je weer wat nieuws bedenken. Het hangt natuurlijk ook heel erg af van de leeftijd van uw kind. Vandaag focussen we ons op kinderen tussen de vier en acht jaar oud. Dit is natuurlijk een leeftijd waar je heel veel voor kunt bedenken. We gaan graag wat mogelijkheden met je bekijken.

 

Zandbak

 

Wanneer je een ruime achtertuin hebt is het natuurlijk leuk om daar een zandbak neer te zetten. Een zandbak kopen hoeft ook helemaal niet duur te zijn.Kinderen vinden het heerlijk om lekker in het zand te ploeteren en misschien wel de mooiste kastelen te bouwen in het zand. Ook zorg je ervoor dat je kind vaak thuis zal spelen en dat zijn of haar vriendjes ook in de zandbak komen spelen. Dit zorgt ervoor dat je kind dus ook voldoende sociale contacten kan leggen.

 

Schommel

 

Herinner jij je nog hoe jij je heerlijk vermaakte op de schommel als kind? Het is het perfecte speeltoestel bij uitstek voor kinderen. Natuurlijk moet je ook hiervoor ruimte in de tuin hebben. Wanneer je dit hebt weet ik zeker dat je kind erg blij zal worden van zo’n mooie tuin schommel. Ook hierbij zal je kind weer veel sociale contacten leggen.

 

Gameconsole

 

Je zult toch mee moeten gaan met de tijd, kinderen willen tegenwoordig graag digitaal aan de gang. Met een gameconsole kan je kind het hele jaar lang aan de gang. Wanneer het slecht weer is, is het erg fijn om binnen aan de gang te kunnen met een gameconsole. Nu alleen nog de keuze maken welke console je wil kopen. Je hebt de Playstation van Sony, de Xbox van Microsoft of de Wii van Nintendo. Voor jonge kinderen is waarschijnlijk de Nintendo Wii het meest toegankelijk.

 

Volg de link voor info : link