Vertrouwenspact
Image default
Gezondheid

Ook voor de vrouw

Je hoort vaak genoeg over mannen die problemen hebben met hun libido. Is dit echter wel een probleem die enkel bij mannen rond gaat? Nee, dit is zeker niet het geval. Er zijn genoeg vrouwen die problemen hebben met hun libido. Is daar een oplossing voor? Ja, dit is er zeker! Wij vertellen je daar graag meer over.

 

Bij mannen hoor je vaak genoeg over libidopillen die bevordelijk moeten werken bij het verhogen van de libido. Deze werken dan ook vaak. Gelukkig heb je zulke middelen ook voor vrouwen. Voor vrouwen heb je in dit geval libidofemme. Libidofemme is speciaal gemaakt voor vrouwen. Het kan kans geven op een verhoging naar het verlangen naar geslachtsgemeenschap en daarnaast ook de bevrediging sterk verbeteren. Het kan gaan om stress, droogte of het niet kunnen komen. De libidofemme pillen kunnen je heel goed helpen.

 

In de libidofemme pillen zit een uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke kruiden en vitaminen. Libidofemme bevat bijvoorbeeld dong quai, ginseng, salmiakwortel, shiitake extract, kruidnagel en omega vetzuren en vitaminen.

 

Ook zit er Damiana in. Damiana groet in Zuid-Amerika en in het Caribisch gebied. De vroegere Maya’s gebruikten dit kruid als afrodisiacum. Het zou daarnaast ook een positieve invloed hebben op de circulatie van het bloed en op je zenuwstelsel.

 

Dong Quai wordt in de traditionele Chinese geneeskunde veel gebruikt. Het heeft een helende werking bij vrouwelijke hormonale problemen.

 

Ginseng zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen, weerstand en concentratie sterk verbeteren.

 

Libidofemme kan daardoor heel goed helpen om de energie van een vrouw te verbeteren. Het verhoogd ook de gevoeligheid van de geslachtsdelen en stimuleert de geslachtsdrift van een vrouw. Het kan ook bevorderend werken op het behalen en de intensiteit van je climax.

 

We raden aan 1 capsule in te nemen ongeveer een uur voor de aanvang van je geslachtsgemeenschap. Daarnaast raden wij af om meer dan 2 capsules per dag te gebruiken.

Volg de link voor info : link