Vertrouwenspact
Image default
Groothandel

Met een PET-fles van deze fabrikant maakt u ongetwijfeld indruk

De verpakking van uw product is het visitekaartje. Het heeft als functie om kopers aan te trekken en over te halen. Doet u dit verkeerd, dan kan dat uw verkoopcijfers flink naar beneden halen. Het is dus bijzonder belangrijk om goed na te denken over het ontwerp van de verpakking van uw product. Bij PET Power bestelt u uw PET-fles en PET-pot die u zelf samenstelt. Er zijn honderden modellen om uit te kiezen en daar voegt u dan zelf een sluiting en een etiket aan toe. Ziet u in het aanbod niet wat u zoekt, dan is maatwerk ook geen probleem.

Zo vindt u de beste fles

Omdat deze specialist een bijzonder uitgebreid aanbod heeft, is het moeilijk om een keuze te maken. De configurator is in het leven geroepen om het voor u gemakkelijker te maken een PET-fles te selecteren. U geeft exact aan wat u nodig heeft, bijvoorbeeld de inhoud, het soort product en de vorm, en u ziet alleen de flessen die daaraan voldoen. U kunt dan ook een industrie doorgeven. De media-fles, bijvoorbeeld, is specifiek bedoeld voor de farmaceutische branche. Deze moeten aan strengere eisen voldoen met betrekking tot steriliteit. Dat maakt deze fabrikant mogelijk door de flessen in een class C-productieruimte te produceren en ze eventueel door te stralen met gammastralen. Net als de media-fles ideaal is voor deze industrie, zijn er ook flessen voor de voedsel- en cosmetische industrieën.

Koop een perfecte fles voor de verkoop

Of u nu de media-fles of een andere PET-fles besluit te kopen, u vindt bij PET Power een product waarmee u vol zelfvertrouwen de verkoopfase in gaat. Deze heeft de vorm, de sluiting en het uiterlijk dat u vanaf het begin voor ogen had. Met die PET-fles weet u zeker dat u interesse trekt, dat u producten verkoopt en dat uw product veilig in de schappen staat.