Vertrouwenspact
Image default
Dienstverlening

Je eigen home office

Thuis werken is de afgelopen tijd erg normaal geworden, maar hoe zou het zijn als je letterlijk aan je eigen woning je eigen vrijstaande kantoor had? My Home Office maakt dit mogelijk! Met een origineel concept wordt het mogelijk gemaakt jouw eigen vrijstaande kantoor naar jouw eigen wensen te laten maken en plaatsen. Dit plaatsen kan bijvoorbeeld in je voortuin of achtertuin. Een groot voordeel is dat er hiervoor in de meeste gevallen niet eens een vergunning nodig is. Dat is echter nog lang niet het enige grote voordeel van My Home Office. Hieronder lees je er meer over!

 

Verschillende modellen

My Home Office biedt diverse soorten vrijstaande kantoortjes. Zo is model 1.0 een standaard, maar is er ook een model 2.0. Bij dit model is het zelfs mogelijk om het gebouwtje een bed te plaatsen. Zo maak je jouw kantoor meer dan alleen een kantoor. Verder kun je ook kiezen voor een model op maat. Deze laat je exact naar jouw wens ontwerpen! Tevens is het aanleggen van sanitair een mogelijke optie. Al deze mogelijkheden kun je gerust bekijken op de website van My Home Office.

 

Je eigen My Home Office plaatsen

Om je eigen kantoortje te laten maken en plaatsen hoef je slechts enkele stappen te doorlopen. De eerste en natuurlijk de belangrijkste stap is om contact met het bedrijf op te nemen. Vervolgens vertel je wat je nodig hebt, waarbij je meteen alle advies zult krijgen dat nodig is. Indien je uiteindelijk tot een toffe afspraak komt zal het bedrijf zelf de productie realiseren. Hierna hoeft het model alleen nog maar geplaatst te worden en klaar is kees!

 

Waarom je eigen kantoor laten plaatsen?

Dit concept biedt enorm veel comfort. Je bent in principe “thuis”, je hebt het thuisgevoel, maar toch heb je een plek waar je optimaal je werk kunt doen. Je hebt geen last van eventuele chaos of drukte dat zich in je woning bevindt, maar je bent compleet afgezonderd. Jouw eigen terrein, maar wel alsnog in de buurt van je familie. De mogelijkheid om even je woning in te lopen heb je dus altijd. Deze bevindt zich dan ook meteen nabij je kantoor.