Vertrouwenspact
Image default
Huishoudelijk

Meer smaak en meer genieten met rookhout

Gebruik rookhout snippers om je vlees een lekkere en goede rook smaak te geven tijdens het barbecuen. Rookhout is gemaakt van verschillende soorten fruitbomen met daarin houtsnippers die verbrandde koolzaadolie bevatten, wat deze stof tot zijn unieke smaak maakt. Rookhout wordt ook wel ‘barbecue wood’ genoemd en kan in verschillende varianten worden gekocht: klein of groot, alleen houtsnippers of losse blokken. Je koopt het allemaal bij Mister Chunk. Rookhout geeft je vlees een heerlijke rooksmaak, waardoor dit niet alleen lekkerder maar ook gezonder wordt. Daarnaast is het ook erg leuk om te doen!

Welke smaken rookhout zijn er?

Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, zoals eikenhout, beukenhout of fruitbomenhout. Bekijk het assortiment op de website van Mister Chunk en bestel je favoriete rookhout snipper direct online. Zo kun je binnenkort al genieten van Rookhout bij je BBQ! Rookhout kopen doe je online op Mister Chunk.

Hoe gebruik je rookhout op de barbecue?

Rookhout is heel gemakkelijk te gebruiken. Rookhout snippers zijn erg fijn, omdat deze als het ware op sterkte zijn en dus direct klaar voor gebruik zijn. Rookhout bevatten veel houtsap, waardoor het lang brandt. Rookhout snippers kun je over het vlees strooien of in de barbecue leggen. Heb je een barbecue met waterrook systeem? Gebruik dan rookhout blokken in plaats van rookhout snippers, omdat deze langer branden. Rookhout blokken zijn groter dan rookhout snippers en hierdoor is het makkelijker om ze in je barbecue te leggen.

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van rookhout? Rookhout snippers zijn een goede manier om kennis te maken met rookhout! Rookhout is gemakkelijk mee te nemen en je hoeft er geen last van hebben dat deze ergens op blijven liggen. Je kunt dus makkelijk en snel Rookhout gebruiken!

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Mister Chunck.