Vertrouwenspact
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor het storten van een zandcementvloer

Bent u al bekend met de voordelen van een zandcementvloer? De zandcementvloer vormt de basis van een woning – hij maakt letterlijk onderdeel uit van de fundatie. In feite is de dekvloer van zandcement een overgangslaag: een basis waarop u iedere mogelijke soort vloerbedekking kwijt kunt, of het nu tapijt is, hout of juist tegels. Het is zelfs mogelijk in de dekvloer vloerverwarming aan te brengen. Bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden? Neem dan contact op met Multi Vloeren Brabant en stel u vraag, of raadpleeg één van de talloze brochures. Hier komt u ook van alles te weten over het infrezen van een dekvloer. Een zandcementvloer storten en het infrezen van de dekvloer zijn precisiewerkjes die u het beste kunt uitbesteden aan ervaren professionals. Bovenstaand bedrijf opereert als een tweemansbedrijf met dubbele eigenaren en levert keer op keer vloeren van topkwaliteit.

Waarom is een zandcementvloer een goede keuze?

De zandcementvloer vormt een ideale basis om vloerverwarming in aan te brengen. Het is niet voor niets de meest gebruikte vloerbasis in de woningbouwsector. Het is relatief eenvoudig vloerverwarmingselementen en leidingen in een vloer van zandcement te verwerken. Meestal wordt er ook een zwevende dekvloer aangebracht. Dat houdt in dat de uiteindelijke vloer los komt te liggen van de onderlaag. Hiervoor worden isolatiemateriaal en kantstroken gebruikt. Het voordeel? De vloer kan uitzetten en krimpen zonder dat dit tot schade leidt. Bij Multi Vloeren Brabant kunt u een zandcementvloer laten storten voor een zacht prijsje. Dat geldt ook voor het infrezen van de dekvloer. Online kunt u zelf een offerte aanvragen.

Infrezen als specialisme

Het infrezen van de dekvloer behoort tot één van de specialismen van het bedrijf, dat alweer sinds 2001 bestaat en voortbouwt op jarenlange ervaring in het vakgebied. Tijdens het infrezen van de dekvloer en de bijbehorende werkzaamheden wordt er door het bedrijf van een eigen vrachtwagen gebruikgemaakt. Het enige dat het bedrijf op locatie nog nodig heeft, is vers water. Verder worden de grondstoffen volledig verzorgd.