Vertrouwenspact
Image default
Woning en Tuin

Trapliften in alle soorten en maten

Spelen met trapliften

Toen ik nog een klein jongetje was en we op zondag naar oma en opa toe gingen, vond ik het altijd leuk om met de aanwezige trapliften te spelen. Als je klein bent heb je daar weinig besef van en weet je niet hoeveel zoiets kost en wat de bedoeling ervan is. Ik vond het gewoon geweldig om op te spelen; lekker naar boven en weer naar beneden. Maar als je klein bent doe je maar wat en vind je het leuk om op knopjes te drukken en dus ging het op een keer mis. De traplift bleef hangen en ging daadwerkelijk stuk. Natuurlijk waren zowel mijn ouders als grootouders boos op mij, want het was een duur ding en niet bedoeld om mee te spelen. Ik heb dan ook flink op mijn kop gehad en nadat er een nieuwe was besteld bij Triwa werd mij nadrukkelijk verboden er ooit nog aan te komen.

Trapliften in alle soorten en maten

Nu ik ouder ben en begrijp hoe waardevol deze trapliften voor mijn oma zijn, omdat ze ervoor zorgen dat ze mobiel kan blijven, besloot ik haar twee nieuwe exemplaren te geven voor haar verjaardag. Enerzijds omdat de oude aan vervanging toe waren, anderzijds nog als een soort pleister op de wonde voor het ongemak dat ik destijds heb aangericht. Ik besloot eens rond te kijken op internet en zag op Triwatrapliften.nl een groot assortiment. Voor bijna elke soort trap hadden ze hier wel een geschikt exemplaar en bovendien waren aanpassingen mogelijk. Ik besloot twee van de mooiste trapliften voor mijn oma te kopen en haar ermee te verrassen op haar verjaardag.

Mooie verrassing

Op haar verjaardag kwamen ze de trapliften installeren. Oma was gelukkig erg blij met de verrassing, maar moest daarnaast ook hartelijk lachen om de pijnlijke herinneringen.

Volg de link voor info : link