Vertrouwenspact
Image default
Woning en Tuin

Abyss badtextiel, altijd een zeer uitgesproken kwaliteit

Op het moment dat je van plan bent om badtextiel te kopen is het niet meer dan logisch dat je daarvoor over één of meerdere specifieke eisen beschikt. Voor een groot aantal verschillende merken op de markt geldt dat ze er meer dan waarschijnlijk niet in zullen slagen om aan deze eisen tegemoet te komen. Dat is natuurlijk zonde. Gelukkig kan je wel rekenen op de unieke kwaliteit die aan de dag wordt gelegd door het merk Abyss. Voor het badtextiel van dit merk geldt dat ze je zowel op visueel als op kwalitatief gebied kan voorzien van een ongelofelijk interessante meerwaarde. Wil jij hier nu graag alles over te weten komen? Blijf dan zeker en vast vooral verder lezen!

Wat maakt het badtextiel van Abyss nu precies zo interessant?

Er bestaan een vrij aanzienlijk aantal verschillende redenen om de aanschaf van badtextiel van het merk Abyss te overwegen. In eerste instantie is er de kwaliteit waar de artikelen van dit merk over beschikken. Dit geldt niet alleen voor de handdoeken, maar ook voor met name de badjassen evenals de badmatten die worden aangeboden. Bij dit merk geloven ze oprecht dat het gevoel van echte luxe begint bij de selectie van grondstoffen die over de hoogste kwaliteit beschikken. 

In dit geval gaat het dan ook om het zogenaamde katoenen garen. Voor elke handdoek evenals badjas of badmat die door het merk wordt geproduceerd geldt dat ze wordt vervaardigd uit Egyptisch katoenen garen. Het gaat hierbij in het bijzonder om het zogenaamde Giza 70 katoen. Hierbij verwijst de “70” naar het jaar 1970. In dat jaar zijn de katoenplanten geplant. 

Zorgvuldige productie van het badtextiel 

Bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat kwaliteit voorop staat bij het merk Abyss. Dat blijkt echter ook uit het volgende. Het is namelijk zo dat dit merk er in de praktijk eveneens voor heeft gekozen om gebruik te maken van zogenaamde tuftmachines voor de productie van haar badtextiel. Het tweedraads garen zorgt ervoor dat het zogenaamde absorptievermogen van de handdoeken als niet minder dan subliem kan worden bestempeld. Voor de twee fabrieken van het merk die zijn terug te vinden in Portugal geldt bovendien dat ze erom bekend staan ontzettend milieuvriendelijk te zijn. Dit blijkt onder meer uit het feit dat het water dat wordt gebruikt voor het verfproces volledig wordt gerecycleerd. Mede omwille van deze reden zijn ook mensen die ons milieu een warm hart toedragen grote fan van het merk Abyss.

Op zoek naar maatwerk? Ook dan kan het merk Abyss je wellicht verder helpen!

Wanneer je het standaard assortiment met badtextiel van dit merk van naderbij gaat bekijken zal je meteen kunnen vaststellen dat deze behoorlijk indrukwekkend is. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk in de praktijk ook mogelijk dat jij op zoek bent naar zeer specifiek maatwerk. Er zijn tegenwoordig maar weinig merken op de markt terug te vinden die dit voor jou kunnen realiseren. Gelukkig is er aldus het merk Abyss. Voor haar geldt dat ze eveneens op dit vlak een groot aantal verschillende mogelijkheden voor jou in petto heeft. Dit maakt ze alleen maar nog interessanter. 

Kijk ook eens naar de bedden van Swiss Sense als je op zoek bent naar een nieuw bed.