Vertrouwenspact
Image default
Zorg

De belangrijkste kenmerken van een veilig Elektronisch Patiënten Dossier (EPD)

In deze tekst gaan we het hebben over het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) voor fysiotherapie van Incura Fysio. We bespreken de verschillende features van deze software en hoe het kan worden aangepast naar de persoonlijke wensen van fysiotherapeuten. Ook gaan we dieper in op de kosten van het administratieprogramma en hoe het EPD wordt beveiligd om de privacy en veiligheid van patiëntgegevens te waarborgen. Lees verder voor meer informatie over deze belangrijke aspecten van het beheren van patiëntendossiers in de fysiotherapiepraktijk.

Incura Fysio, kernmerken

Incura Fysio is een alles-in-één elektronisch patiëntendossier (EPD) software specifiek ontworpen voor fysiotherapeuten. Met het EPD fysiotherapie van Incura Fysio heb je een zeer gebruiksvriendelijke software die eenvoudig op maat kan worden ingericht. De software is geschikt voor alle praktijktypen en je kunt het patiëntendossier aanpassen naar jouw persoonlijke wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. Met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Incura Fysio is ook voorzien van een uitgebreide agenda die eenvoudig te bedienen is en altijd inzicht geeft in de afspraken van jou en je collega’s. De software is volledig webbased en voldoet aan de Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF. Het is mogelijk om verschillende koppelingen te maken met andere pakketten en er is goede klantenservice beschikbaar via telefoon, mail, chat of LinkedIn.

Kosten van het administratieprogramma fysiotherapie

Incura biedt een veilig en flexibel softwarepakket speciaal voor fysiotherapeuten en praktijkinrichting fysiotherapie. Het pakket is volledig naar eigen wens in te richten en voldoet aan de Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF. Het administratieprogramma fysiotherapie heeft een overzichtelijke online agenda met vele mogelijkheden en er is een geïntegreerd boekhoudprogramma, speciaal voor zorgspecialisten. Verder beschikt Incura over meer dan 600 meetinstrumenten en vragenlijsten en is er een volledige integratie van de huiswerkoefeningen van Fytek. Wil je graag weten wat de kosten precies zijn voor jouw praktijkinrichting fysiotherapie, dan kun je het beste een offerte aanvragen bij Incura.

Het administratieprogramma voor fysiotherapie van Incura is beschikbaar in twee licentiemodellen. Beide modellen zijn na 6 maanden opzegbaar. Incura hanteert een alles-in-één prijs voor alle functionaliteiten. Licentiemodel 1 houdt in dat er een vast maandelijks bedrag per gebruiker wordt berekend. Bij licentiemodel 2 betaal je een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet.

Als je alle ins en outs van het administratiepakket voor fysiotherapie en praktijkinrichting fysiotherapie wil leren kennen, dan kun je terecht bij de Incura Academie. Hier leer je alle tools benutten en kun je trainingen volgen over het effectief inrichten van het EPD voor fysiotherapie en praktijkinrichting fysiotherapie. Ook worden er geregeld webinars georganiseerd en kun je een incompany training volgen.

https://www.incura.nl/