Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

4 tips voor praktische relatiegeschenken

4 tips voor praktische relatiegeschenken

Relatiegeschenken weggeven aan bijvoorbeeld zakenpartners en klanten doe je niet zonder reden. Veelal worden relatiegeschenken ingezet als marketingtool bijvoorbeeld om mond-tot-mond reclame te genereren, de naamsbekendheid te vergroten en/of de merkherkenning te versterken. Het beste is dan ook om praktische relatiegeschenken weg te geven waar de ontvanger echt iets aan heeft en dus nog vaak zal gebruiken. Hieronder volgen vier tips voor praktische relatiegeschenken. Lees snel verder!

Bedrukte pennen, notitieboekjes en agenda’s

Van pennen, notitieboekjes en agenda’s kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Zo is het altijd handig om een klein notitieboekje en een pen op zak te hebben voor het geval je iets moet noteren. Ook een agenda komt eigenlijk altijd wel van pas. Wij als mensen krijgen het steeds drukker. Het is tegenwoordig haast niet meer mogelijk om alle afspraken te onthouden, zoveel afspraken dat wij wekelijks hebben. Een agenda kan dan uitkomst bieden. Bedrukte pennen, notitieboekjes en agenda’s zijn dan ook het perfecte voorbeeld van praktische relatiegeschenken. 

Herbruikbare tasjes met jouw bedrijfsnaam of logo erop

Nog een ander voorbeeld van praktische relatiegeschenken zijn herbruikbare tasjes met jouw bedrijfsnaam of logo erop gedrukt. Nu de plasticsoep in zee alsmaar groter wordt en steeds meer bedrijven inzetten op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kun jij het goede voorbeeld geven door bedrukte herbruikbare tasjes uit te delen als relatiegeschenk. Ze zijn een perfecte manier om naamsbekendheid te creëren. 

Een koffiemok met logo via Loopper

Een koffiemok met logo is toch wel de klassieker onder de relatiegeschenken. Het is een relatiegeschenk dat we graag weggeven én ontvangen. Veel Nederlanders staan ’s ochtends namelijk op met een goede bak koffie. Een koffiemok met logo als relatiegeschenk, welke je eenvoudig via Loopper kunt bestellen, zal dan ook zeker gewaardeerd worden.

Een bedrukte zonnebril of pet tegen de zon

Bedrukte zonnebrillen en petten zijn wat minder populaire relatiegeschenken om te geven, maar zijn zeker de moeite waard wil je op een simpele manier meer mond-tot-mond reclame genereren. Wanneer de ontvanger jouw zonnebril of pet met bedrijfsnaam of logo openbaar draagt kan dat leiden tot een grotere naamsbekendheid zonder dat je hier zelf nog iets voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor het bedrukken van paraplu’s bijvoorbeeld.

 

https://www.loopper.nl/