Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

Antisociaal Gedrag en Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Antisociaal gedrag komt vaak voor bij mensen met ADHD. Ongeveer 60% van de kinderen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder zijn ook oppositioneel of uitdagend. Sommigen komen zelfs in de problemen met de wet. kan hier goedkoop attractiepark nederland bij helpen?

Impulsief-hyperactieve ADHD kinderen

Impulsief-hyperactieve ADHD kinderen hebben meer kans om in de problemen te komen dan onoplettende ADHD kinderen, omdat ze de neiging hebben om de stimulans van antisociaal gedrag te zoeken, en impulsief te handelen. Omdat ze impulsief zijn, plannen ze hun misdaden niet goed, en worden ze meestal snel gepakt.

Tieners die niet behandeld worden voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder zijn gemiddeld twee keer gearresteerd voor ze 18 jaar oud zijn.  Ongeveer 20% van de tieners die niet behandeld worden voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder zal gearresteerd worden voor een misdrijf, tegenover slechts ongeveer 3% van de tieners zonder ADHD.

Maar liefst 50% van alle mannen in gevangenissen heeft Attention Deficit Hyperactivity Disorder, en werd als kind of tiener niet behandeld voor ADHD. Er wordt ook geschat dat maar liefst 50% van alle tieners in jeugdgevangenissen Attention Deficit Hyperactivity Disorder heeft, maar als kind of tiener niet behandeld werd voor ADHD.

Tieners met Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Tieners met Attention Deficit Hyperactivity Disorder – Impulsieve Type ADHD – hebben 400% meer verkeersongevallen en verkeersboetes in verband met te hard rijden, dan tieners zonder ADD ADHD.

Twee keer zoveel tieners met ADHD lopen van huis weg dan tieners zonder ADHD. Ongeveer 16% van de tieners loopt ooit van huis weg, tegenover 32% van de tieners die niet behandeld worden voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Brandstichting wordt vaak in verband gebracht met ADHD

Brandstichting wordt vaak in verband gebracht met Attention Deficit Disorder, omdat tieners zonder behandeling voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder drie keer zoveel kans hebben om gearresteerd te worden voor brandstichting dan tieners zonder ADHD: 16% vs. 5%.

Tieners die niet behandeld worden voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder hebben tien keer meer kans om zwanger te worden, of een zwangerschap te veroorzaken, dan tieners zonder ADHD.

Tieners die niet behandeld worden voor ADHD

Tieners die niet behandeld worden voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder hebben 400% meer kans op een overdraagbare aandoening dan tieners zonder ADHD: 16% tegen 4%.

Rondom het huis hebben onoplettende kinderen de neiging om zich niet aan de regels te houden, omdat ze niet gemotiveerd genoeg zijn om de dingen te onthouden die hem gevraagd zijn te doen.

ADHD veroorzaakt problemen in onze huizen

ADHD veroorzaakt problemen in onze huizen, en in onze natie. We moeten meer leren over Attention Deficit Disorder (ADHD), hoe we de diagnose kunnen stellen en hoe we het succesvol kunnen behandelen. Ga voor meer informatie naar de ADHD-informatiebibliotheek.

https://ticketforsale.nl/