Vertrouwenspact
Image default
Woningen

3 verschillende soorten visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn een van de meest populaire soorten hardhouten vloeren. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks houtsoorten, waaronder eiken en esdoorn, en ze kunnen op beton of op tegels worden geïnstalleerd. Er zijn veel verschillende soorten visgraat vloeren, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Sommige zijn gemaakt met een combinatie van materialen, terwijl andere zijn gemaakt van slechts één soort materiaal. Laten we eens kijken naar enkele populaire typen.

Waterdicht eiken visgraat laminaat

Waterdicht Visgraat laminaat is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten. Het lijkt zelfs op een vloertegel. Het is gemaakt van een zeer duurzaam, UV-bestendig, hittebestendig en waterdicht materiaal. Dit maakt het ideaal voor gebieden die worden blootgesteld aan direct zonlicht, zoals terrassen, terrassen en looppaden. Dit type visgraat vloeren is ontworpen om een ​​zwarte getextureerde afwerking te hebben die er geweldig uitziet in combinatie met andere tinten houten vloeren zoals essenhout. Dit is ook een vloer optie die perfect is voor huizen met veel verkeer, zoals keukens en badkamers. Gelukkig kan het gemakkelijk worden schoongemaakt en onderhouden. Het is ook verkrijgbaar in een reeks afwerkingen die bij uw interieur passen.

PVC visgraat eiken vloer

PVC Visgraat Eiken Vloeren is een moderne en eigentijdse vloer optie. Het is ontworpen als een aantrekkelijke, praktische en duurzame vloer. Het is vervaardigd uit hoogwaardig PVC, een materiaal dat extreem veelzijdig is en geschikt voor veel verschillende toepassingen. PVC visgraat eiken vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en afwerkingen. Het kan ook worden gebruikt in zowel woningen als bedrijfspanden. De vloer is eenvoudig te leggen en vraagt ​​weinig onderhoud. Dankzij het PVC-materiaal dat in dit productassortiment wordt gebruikt, kunnen ze snel worden geïnstalleerd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de vloer tijdens het leggen beschadigd raakt. Of na afronding van het project.

Visgraat esdoorn vloer

Dit is een visgraat vloer type dat een kleurrijke en aantrekkelijke vloer optie is. Het kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder residentieel, commercieel en institutioneel. De natuurlijke schoonheid van dit hout maakt het een ideale keuze voor elke kamer in uw huis.