Vertrouwenspact
Image default
Aanbiedingen

loopbaanadviseurs

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt afzonderlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de handige werk te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe hanteer ik mijn talenten optimaal. Een beantwoording op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ondernemers en carrièremannen- en mevrouwen.

 

Voor wie is Loopbaanbegeleiding van Ucare?

Carrière

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

U wilt bevordering maken of aangaande een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

Loopbaancheques

Met de jobcheques verkrijgt u redelijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens bekomt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw job- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Persoonlijk gesprek met uw carrière trainer
Vragenlijsten invullen en loopbaantesten maken
Ervaringen uitwisselen met andere mensen die een jobbegeleidingstraject volgen
Doe-opdrachten uitvoeren

Ontmoeting met uw carrière trainer
Verduidelijking methode
Verwachtingen en beweegredenen bespreken
Bepraten van leer- en werkervaringen
Doelstellingen bepalen
Doe-opdrachten samenstellen

Heeft u na het jobbegeleidingstraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw instructeur voor een kosteloos nazorggesprek. Daarin kijkt u samen met uw begeleider welke voetstappen u voorts kunt nemen.

Werkfase – Hoe is uw positie op de arbeidsmarkt?

Stap voorwerpen

Stap 4

Afrondingsfase – Hebben we de doelstelling behaald?

Reflectiefase – Heeft de loopbaanbegeleiding inzicht geboden?

Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk procesverloop  bij een vestiging bij u in de buurt. De voetstappen van het proces:

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Als u geen recht op heeft, dan bekomt u een mail of brief met de reden waarom uw petitie is geweigerd. Wenst u extra info? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor gratis introductie.

Heb ik recht op jobcheques als ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw periode van verbrekingsvergoeding.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan bekomt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding volstaan.

 Wat indien ik mijn taak cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Indien u de jobcheque onbenut laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Hoe zien jobcheques eruit?

Een unieke code van de cheque. Deze code zal opgevraagd worden ter verificatie.

Heeft u er wel recht op? Dan verkrijgt u van de firma Edenred een acceptgirokaart voor € 40,- via uw mail of post.

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw loopbaancheque af te trekken van de heffingen.

Stap voorwerpen. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele omgeving, de ordelijke ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Betrekking test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de goede arbeid voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de beste kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft betreffende uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, capaciteiten , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het standaard tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met bewerkingen in uw ambt of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw taak- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raadgeving helpt u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met loopbaancheques, een procesverloop levert antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 

http://www.youtube.com/watch?v=2HDAeeRMvDk

 

Volg de link voor info : link